З Європи - в Україну: Новий open-call та подія

З Європи - в Україну: Новий open-call та подія

З 22 листопада по 3 грудня Українська Бієнале цифрового та медіа мистецтва Ubiennale буде представлена в Україні, в Музеї Історії Києва. Де куратор Валерій Коршунов представить і відомих артистів і нові, актуальні роботи українських митців, що рефлексують та осмислюють життя українців вже у другій рік війни. 

Вхід на виставку в Києві буде безкоштовним, завдяки підтримці Goethe-Institut.

Для комфортного групового відвідування у супроводі медіатора, будь ласка, заповніть форму нижче.

Зараз триває набір нових робіт сучасних українських художників. Подати свої роботи до програми Ubiennale можна, заповнивши форму за посиланням.

Програма Української Бієнале цифрового та медіа мистецтва Ubiennale в цьому році була представлена в Іспанії на найбільшому Media art фестивалі  MADATAC за підтримки Українського культурного фонду. 

VR-експонати, AR-проєкти, відеоарт та інсталяції від вже відомих у світі, так і зовсім молодих українських артистів, сьогодні говорять зі світовою спільнотою про війну в Україні, спільні цінності, важливість єдності та протидії навалі російської пропаганди в рамках програми Української Бієнале цифрового та медіа мистецтва - Ubiennale.

В програмі були представлені експонати Алевтіни Кахідзе, Оксани Чепелик, Олега Харча, Марії Куліковської, Кая Кольт, Олега Шупляка, Вероніки Чередниченко та багатьох інших. Були живі виступи з аудіовізуальними перформансами Дмитра Федоренка та Андрія Кіріченко.

Програма була показана не лише в Мадриді, а й у Валенсії, де супроводжувалась серією подій та обговорень, з залученням української  громади. Для українців, що вимушені були поїхати, ця подія стала важливим культурним звʼязком. Один день навіть була представлена спеціальна дитяча програма, де діти могли побачити рідну та мирну Україну у VR-шоломах.

Що? Ubiennale у Києві

Де? Музей Історії Києва (вул. Б. Хмельницького, 7)

Коли? З 22 листопада по 3 грудня

Вхід: Вхід безкоштовний, для групового відвідування потрібно заповнити форму 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення