«Free jam». Jazz concert

"FREE JAM". JAZZ CONCERT

Джаз…Завжди непередбачуваний, оригінальний та неповторний у своєму багатстві імпровізацій, цей музичний жанр увібрав у себе дух свободи, творчості та співпраці музикантів, що робить його одним з найвизначніших у музиці. Народжений на перехресті різних культур, за століття свого існування він підкорив безліч сердець і став джерелом натхнення для мільйонів меломанів у всьому світі.

Знаємо, що хмельничани – не виняток, і серед нас теж є багато поціновувачів джазу. Тож 2 квітня запрошуємо усіх до нашої зали на зустріч з яскравим та самобутнім гуртом "Free Jam", що об’єднав талановитих музикантів, закоханих у джаз! Заснований у 2015 році, гурт встиг завоювати прихильників не лише у нашому місті, а й далеко за його межами, став дипломатом багатьох джазових фестивалів, проводить джем-сейшени у Хмельницькому та активно популяризує джазову музику серед молоді.

Лідер та засновник "Free Jam", музикант-мультиінструменталіст Віталій Коваль разом з Ольгою Терещук (вокал), Катериною Стародуб (гітара), Юрієм Холмогоровим (бас-гітара) та Ярославом Місюренком (барабани) цього вечора занурять нас в ту особливу атмосферу, яку можуть створити тільки джазові мелодії. Класичні джазові стандарти, а також обробки відомих українських пісень Володимира Івасюка надихнуть та зачарують вас своїм унікальним звучанням та професійною майстерністю. Також участь в концерті візьмуть Дмитро Міщук (саксофон) та Владислав Кучинський (труба).

Приходьте до філармонії 2 квітня, насолоджуйтеся яскравими моментами і розділіть ці незабутні враження з друзями та рідними. Початок о 18.00.

Коментувати

Дивитись всі події організатора:

Події по темі:

Дивіться також

Рекомендовано

Блог Moemisto:

Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Читати всі статті