ТОП-10 фільмів із весняним настроєм

Афіша МоєМісто
Автор:
Афіша МоєМісто
01 квітня 2024

За вікном весна! Ця пора асоціюється у людей з коханням, щастям, народженням і початком чогось нового. Саме тому фільми, у яких зображена весна, так надихають. Ми підібрали для вас 10 цікавих картин, аби очікування по-справжньому весняних теплих днів проходило приємно.

 

ТОП-10 фільмів із весняним настроєм

 Моя велика іспанська родина

Жанр: комедія

Рік: 2013

Молодший з п'яти братів велик іспанської сім'ї вирішує одружитися на своїй вагітній дівчині. Але з волі долі їх весілля збігається з чемпіонатом світу з футболу. Це не просто легка комедія з кумедними жартами, а глибока історія про взаємини і сімейні цінності. Ви познайомитеся з іспанськими сімейними традиціями.

 

Феріс Бьюлер бере вихідний

Жанр: драма

Рік: 1986

Як ви уявляєте ідеальну весну? Покинути всі турботи, забути про проблеми і повністю віддатись відпочинку? Саме так і зробив головний герой фільму. Він от-от закінчує школу і через декілька днів на нього чекають випускні екзамени. Але хлопець вирішив, що це якраз влучний час, аби відпочити від безсонних ночей на книжками і відірватись на повну.

 

 

Ноттінг-Хілл

Жанр: романтична комедія

Рік: 1998

Переглядаючи цю романтичну комедію, ви поринете в по-справжньому весняну атмосферу і насміється з досить тонких і дотепних жартів. Життя головного героя - продавця книжкового магазину - перевертається з ніг на голову, коли до нього на роботу заходить харизматична красуня, та ще й кінозірка. Спостерігаючи за змінами в житті незвичайної парочки, просто неможливо не повірити в чудеса.

 

 

Ранковий підйом

Жанр: драма

Рік: 2010
 

У героїні в один момент все валиться з рук - перечекати смугу невдач дівчина вирішує на посаді продюсера в третьосортному шоу. Здавалося б, проект безнадійний і, працюючи над ним, можна заробити хіба що на скоринку хліба. Однак героїня не бажає миритися з даністю і бере ситуацію в свої руки. Виявляється, азарт і захопленість можуть принести приголомшливі результати.

 

 

Завжди говори « ТАК»

Жанр: комедія

Рік: 2009

Творці картини впевнені: якщо вам здається, що життя - сумна штука, варто просто ... навчитися приймати абсолютно всі пропозиції. Головний герой вирішується на незвичайний експеримент, зобов'язуючись завжди говорити «так». Дуже скоро життя наповнюється новим досвідом, яскравими емоціями і пригодами. Після перегляду фільму тягне хоч у чомусь наслідувати його приклад.

 

 

Коханий з майбутнього

Жанр: драма
 

Рік: 2013

З однієї любовної історії цілком може вийти кілька - особливо, якщо головний герой вміє подорожувати крізь час, кожен раз з'являючись в життя своєї обраниці трохи раніше, знову і знову запрошуючи її на перше побачення. Філософський фільм про почуття, часу і необхідності дорослішати подарує романтичний настрій і море приводів для роздумів.

 

 

Кохатися по-англійськи

Жанр: комедія

Рік: 2014

Головний герой стрічки Як кохатися по-англійськи професор англійської літератури і колишній плейбой Річард Хейг вважає, що йому, як і раніше немає рівних на полі бою любові. Судячи з усього дружина, яка на багато років молодше, не поділяє думку свого чоловіка і ставить його перед шокуючим фактом: вона відлітає в Лос Анжелес, де збирається вийти заміж за молодого і успішного підприємця. Щоб повернути свою молоду дружину, Річард готовий на все, навіть звернутися за допомогою до тещі. Вона погоджується з підозрілим ентузіазмом ... хто б міг подумати, що в спробі повернути все назад Річард випадково заведе з нею роман.

 

 

 

Весняне метро

Жанр: драма

Рік: 2002

Картина наповнена чуттєвістю - спостерігаючи за долями героїв, починаєш не просто заново вірити в любов, а буквально відчувати її присутність всюди. Творці фільму не читають моралі, замість цього прагнучи показати красу людських почуттів. У фільмі - відразу кілька романтичних історій, кожна з яких ризикує хоч трохи, але перевернути внутрішній світ глядача.

 

 

Молодий та надзвичайний Спайвет

Жанр: драма

Рік: 2013

Цей 12-річний хлопчик пізнає всі радості щасливого дитинства: його оточує неймовірної краси природа і все життя ще попереду, тож можна безтурботно віддаватись мріям, фантазіям і довгим прогулянкам навколо дому. Але життя його повинно змінитись, адже винаходи, які він майструє для розваг — виявляються геніальними, як і сам хлопчик. Тепер йому доведеться покинути рідну домівку, де природа якраз знаходиться у стадії відродження, перетнути усю країну і потрапити у престижний університет, аби отримати нагороду і виступити з доповіддю.

 

 

Весняні надії

Жанр: драма

Рік: 2012

Головні герої — сімейна пара, котра прожила разом близько 30 років. Вони загубились і побутових проблемах, рутинній роботі та просто звикли одне до одного. Але пара не втратила надію, тож все ще має бажання відродити давно забуті почуття. Подружжя вирішує звернутись до експерта з подолання сімейних криз, аби як слід з усім розібратись, але натомість потрапляють у смішні і курйозні ситуації, даючи нам привід добряче посміятись. І все це на тлі чудових весняних пейзажів.

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...