ТОП -10 романтичних фільмів для перегляду вдвох♥

Афіша МоєМісто
Автор:
Афіша МоєМісто
07 лютого 2024

Пропонуємо добірку романтичних фільмів з цікавим та неординарним сюжетом для перегляду вдвох зі своєю половинкою!
 

ТОП -10 романтичних фільмів для перегляду вдвох♥

50 відтінків свободи 

Жанр: драма, мелодрама, трилери

Рік: 2018

Фільм є продовженням попередньої частини «П′ятдесят відтінків темряви». Крістіан Грей та Анастейша Стіл одружуються та живуть, здавалося б, щасливим сімейним життям. Пара вирішує провести свій медовий місяць в казковому місці, однак під час відпочинку молода сім'я стикається з примарами свого минулого. За Анастасією полює колишній бос Джек Хайд, а за Крістіаном – його колишня дівчина Джіа Маттео. Чи витримає кохання на міцність головних героїв?

50 перших поцілунків

Жанр: драма, комедія

Рік: 2004

Генрі Рот закохується в чарівну Люсі. Незважаючи на невеликі перешкоди, вже до вечора наполегливому Ромео вдається домогтися взаємності красуні. Молоді люди щасливі й упевнені, що їхня любов триватиме вічно. На жаль, через наслідки автомобільної аварії, дівчина вранці не пам'ятає нічого з того, що сталося напередодні. Незважаючи на це, Генрі не має наміру здаватися і збирається боротися за свою любов, навіть якщо заради цього йому і доведеться закохувати в себе Люсі щодня!


 

Свінгери

Жанр: комедія

Рік: 2018

Стартувавши в прокаті в перший же день нового року, ця українська картина на сьогодні заробила близьку до рекордної для українського кіно суму – майже 22 млн грн. І це незважаючи на те, що перший "млинець" (для України "Свінгери" стали дебютом у жанрі секс-комедії) все ж виявився до певної міри комом. У центрі сюжету картини кілька головних героїв, яких об'єднує одне – жадоба флірту і любові. Кожен з них по-своєму рухається до бажаної мети, зустрічаючи на шляху різні перешкоди і сексуальні пригоди.

Реальна любов

Жанр: комедія

Рік: 2003

Сюжет складається з дев'яти історій, які розвиваються паралельно. Кульмінація всіх сюжетів припадає на святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: «Насправді любов є всюди».
 

 

Закохайся в мене, якщо насмілишся

Жанр: драма, мелодрама

Рік: 2003

Французький хіт із двозначною кінцівкою розповідає про дружбу неординарних дітей, що переростає в любов. Із раннього дитинства їх пов'язує гра - вони беруть один одного "на слабо". Прийти в школу в нижній білизні поверх одягу чи зняти з ручника автобус? Запросто! Але діти росли, а гра змінювалася разом із ними. Однак зізнатися один одному в любові виявилося непростим завданням.

Пропозиція

Жанр: мелодрама, драма, комедія

Рік: 2009

Ендрю Пекстон давно мріє про посаду редактора у великому видавництві, в якому він працює всього лише помічником жорсткої і деспотичної Маргарет Тейт. Але, здається, доля посміхається йому. Маргарет - громадянка Канади, і коли її робоча віза закінчується, їй загрожує депортація на батьківщину. Вона не має наміру втрачати хорошу роботу, і вигадує план - Ендрю повинен одружитися на ній ..

 

Вічне сяйво чистого розуму

Жанр: комедія, мелодрама, фантастика

Рік: 2004

Романтична напівфантастична драма розповідає про зустріч Джоела та Климентину в День Святого Валентина. Закохана пара після довгих і тривалих стосунків розуміє, що через їхню деяку несхожість характерами та вподобаннями, ситуація далі продовжуватись не може. Завдяки можливості стирати зі своєї пам’яті будь-які спогади, Климентина вирішує стерти та забути все, що пов’язувало її з Джоелом.

 

До зустрічі з тобою

Жанр: мелодрама

Рік: 2016

Чуттєва історія дружби зовсім різних героїв, яких звів нещасний випадок. Молода дівчина Луїза Кларк у пошуках роботи влаштовується доглядати за паралізованим хлопцем Уїллом Трейнором. З часом вони зближуються і не можуть уявити життя один без одного.

 

Самотність у мережі

Жанр: мелодрама

Рік: 2001

Дія роману відбувається в середині дев'яностих років XX століття. Головні герої знайомляться в глобальній мережі Інтернет завдяки електронній пошті та ICQ. Вони спілкуються, закохуються, переживають. Автор також описує життя кожного з них «поза мережею» — друзів, родину, роботу, уподобання в музиці. Після тривалого віртуального спілкування герої зустрічаються в Парижі, а незабаром після цього стикаються з випробуваннями, які й зіграють головну роль в їх відносинах і життя кожного з них.

Секс по дружбі

Жанр: комедия

Рік: 2011

Американська молодіжна комедія 2011 про те, як непросто знайти схожу на тебе другу половину, і як втримати стосунки, коли створені всі умови для їх розвитку. 

Коментарі до події (2)
  • isabella ahha 14 Січня

    Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. [email protected]. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: [email protected] або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......

    Ирина Докийчук isabella ahha 08 Травня

    Який сенс когось до себе "прив'язувати насильно", коли ти будеш знати, що це не щирі почуття.....
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...