Кастинг "Розсміши коміка" діти

Кастинг "Розсміши коміка" діти

Всі анонси від: готель "Тернопіль"

Ваша дитина може розсмішити не тільки Вас? Тоді приходьте на кастинги «Розсміши коміка. Діти» і не пропустіть свій шанс потрапити на найкраще народне шоу України. 

"Розсміши коміка" - народна розважальна програма, в якій будь-яка дитина, що володіє комічним талантом, має можливість заробити непогані гроші.

Відбори на новий сезон популярного шоу країни пройдуть у багатьох містах, в тому числі і в Тернополі. Спробувати свої сили маленькі гумористи зможуть 14 грудня в готелі "Тернопіль". Початок об 11.00.

Взяти участь у шоу може кожен (тому дане телевізійне шоу можна вважати шоу талантів). Для цього треба завітати у зазначений день на кастинг і вдало його пройти. Після цього учасник запрошується на сцену. Мета - змусити членів журі (Володимира Зеленського та Євгена Кошового) засміятись або хоча б посміхнутись. Це зробити необхідно протягом однієї хвилини.

Обов’язкова реєстрація за телефоном 0 800 50 40 72 (дзвінки з будь-яких телефонів України безкоштовні). Додаткову інформацію Ви можете дізнатись у адміністратора сторінки https://www.facebook.com/komik95

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення