Кулінарний майстер-клас

Шеф-кухар ресторану "Бункермуз" запрошує приготувати салат з грушею та телятиною 25 січня. Початок - о 15.00. Вхід - 20 грн.


- Наш шеф-кухар дуже любить спілкування із гостями нашого ресторану. Отож, продовжуємо кулінарні майстер-класи і в новому році. Будемо готувати страву із оновленого меню нашого ресторану.
Ласкаво запрошуємо поринути у тонкощі приготування страв і посмакувати ними у приємній атмосфері дружнього спілкування, кажуть у ресторані.

Реєстрація на майстер-клас - обов'язкова.

 

Коментувати

Події по темі:

Блог Moemisto:

Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Читати всі статті