Nameless. 23 роки

Nameless. 23 роки

Концерт з нагоди дня народження найстаршого тернопільського гурту, піонера українського психоделічного фолку Nameless буде у барі "Коза" 28 лютого. Старт - о 20.00. Вхід - 20 грн

- 28 лютого наш гурт святкує 23-ю річницю свого заснування, розповідають музиканти. Запрошуємо усіх друзів на невеличку вечірку з цієї нагоди у тернопільський арт-бар Коза. Разом з нами гратимуть чудові музиканти і наші друзі. День народження Nameless (UA, Ternopil)​ святкуватимуть Tik Tu, Plastic Drops, Marina Krut, Dj-duo Hopta/Дует “Хопта”, Acoustic duo Sweet Zo та ін.

Дискографія Nameless:
1996 – Gryp
2000 – Full
2004 – Live in Dovjenko Stadium
2007 – Something was happened in the forest…
2010 – Live on Radio Resistance
2012 – Fearless Sunrise June (XL Edition)
2012 – Few songs for sons (EP)
2013 – The Happy Records Incident

Учасники Nameless:
Світлана Фролова — спів, бас-гітара
Наталія Багрій — альт, флейта, спів
Ярослав Дроздовський — бас-гітара
Зорян Безкоровайний — гітара, спів
Роман Божко — ударна установка
Ірина Дроздовська - вокал, клавішні
Олександр Драчук - перкурсія.

Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

Коментарі до події
Дивись інші цікаві концерти Дивитись всі
Цікаві статті по темі Читати все
20 цікавих фактів про наш організм, які ви точно не знали
20 цікавих фактів про наш організм,... Людський організм є складною і загадковою системою, яка досі не вивчена до кінця, незважаючи на те, що знання про неї зб...
Отримуйте
регулярні оновлення
Афіша Тернополя завжди з тобою - долучайся до нас у Facebook