Nameless. 23 роки

Nameless. 23 роки

На карті Коза, бул. Шевченка, 23, Тернопіль
Подія минула

Концерт з нагоди дня народження найстаршого тернопільського гурту, піонера українського психоделічного фолку Nameless буде у барі "Коза" 28 лютого. Старт - о 20.00. Вхід - 20 грн

- 28 лютого наш гурт святкує 23-ю річницю свого заснування, розповідають музиканти. Запрошуємо усіх друзів на невеличку вечірку з цієї нагоди у тернопільський арт-бар Коза. Разом з нами гратимуть чудові музиканти і наші друзі. День народження Nameless (UA, Ternopil)​ святкуватимуть Tik Tu, Plastic Drops, Marina Krut, Dj-duo Hopta/Дует “Хопта”, Acoustic duo Sweet Zo та ін.

Дискографія Nameless:
1996 – Gryp
2000 – Full
2004 – Live in Dovjenko Stadium
2007 – Something was happened in the forest…
2010 – Live on Radio Resistance
2012 – Fearless Sunrise June (XL Edition)
2012 – Few songs for sons (EP)
2013 – The Happy Records Incident

Учасники Nameless:
Світлана Фролова — спів, бас-гітара
Наталія Багрій — альт, флейта, спів
Ярослав Дроздовський — бас-гітара
Зорян Безкоровайний — гітара, спів
Роман Божко — ударна установка
Ірина Дроздовська - вокал, клавішні
Олександр Драчук - перкурсія.

Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

Коментарі до події
Дивись інші цікаві концерти Дивитись всі
Цікаві статті по темі Читати все
ТОП-6 найочікуваніших концертів грудня у Тернополі
ТОП-6 найочікуваніших концертів гру... З приходом зими усі починають ховатись по домівках і впадати в зимові "сплячки". Ми безпосередньо набираємось один від о...
Слідкуй за MoeMisto!
Підпишись на щотижневий анонс та читай нас у соціальних мережах
Афіша Тернополя завжди з тобою - долучайся до нас у Facebook