Nameless. 23 роки

Подія минула
Nameless. 23 роки Переглянути відео
Nameless. 23 роки

Концерт з нагоди дня народження найстаршого тернопільського гурту, піонера українського психоделічного фолку Nameless буде у барі "Коза" 28 лютого. Старт - о 20.00. Вхід - 20 грн

- 28 лютого наш гурт святкує 23-ю річницю свого заснування, розповідають музиканти. Запрошуємо усіх друзів на невеличку вечірку з цієї нагоди у тернопільський арт-бар Коза. Разом з нами гратимуть чудові музиканти і наші друзі. День народження Nameless (UA, Ternopil)​ святкуватимуть Tik Tu, Plastic Drops, Marina Krut, Dj-duo Hopta/Дует “Хопта”, Acoustic duo Sweet Zo та ін.

Дискографія Nameless:
1996 – Gryp
2000 – Full
2004 – Live in Dovjenko Stadium
2007 – Something was happened in the forest…
2010 – Live on Radio Resistance
2012 – Fearless Sunrise June (XL Edition)
2012 – Few songs for sons (EP)
2013 – The Happy Records Incident

Учасники Nameless:
Світлана Фролова — спів, бас-гітара
Наталія Багрій — альт, флейта, спів
Ярослав Дроздовський — бас-гітара
Зорян Безкоровайний — гітара, спів
Роман Божко — ударна установка
Ірина Дроздовська - вокал, клавішні
Олександр Драчук - перкурсія.

Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

Події по темі:
Коментарі до події:
Слідкуй за MoeMisto!
Підпишись на щотижневий анонс та читай нас у соціальних мережах
Дивись інші цікаві концерти
Дитяча вистава "Гусеня"
Концерти Дитяча вистава "Гусеня"
Нд. 09 Липня 12:00
Фестиваль Zaxidfest 2017
Концерти Фестиваль Zaxidfest 2017
Пт. 18 Серпня
Концерт "Бумбокс" у Тернополі RIA рекомендує
Концерти Концерт "Бумбокс" у Тернополі
Сб. 07 Жовтня 19:00
Фестиваль "Тарас Бульба 2017"
Концерти Фестиваль "Тарас Бульба 2017"
Пт. 14 Липня 16:00
Тіна Кароль у Тернополі. Всеукраїнский тур Купити квиток RIA рекомендує
Концерти Тіна Кароль у Тернополі. Всеукраїнс...
Ср. 06 Грудня 19:00
Масштабний проект «Українська пісня» оголосив прийом заявок від молодих виконавців
Концерти Масштабний проект «Українська пісня...
Сб. 26 Серпня
Міжнародний фестиваль електронної музики "X-Fest"
Концерти Міжнародний фестиваль електронної м...
Сб. 16 Вересня
Свята замків на Тернопільщині
Концерти Свята замків на Тернопільщині
Нд. 09 Липня
Блог Moemisto
5 порад, які зроблять ваше літо схожим на італійський серіал
5 порад, які зроблять ваше літо схо... Ось уже і кінець червня. А здавалося тільки вчора Тернопіль був закутаний у сніг. І кожного року хочеться провести лі...
7 нових закладів, які варто відвідати у Тернополі
7 нових закладів, які варто відвіда... Нові ресторанчики та кав'ярні незалежно від пори року з'являються регулярно. Ближче до зими всі хочуть тепла, і ховаютьс...
Потяги з України до Європи: усі напрямки і ціни
Потяги з України до Європи: усі нап... Безвіз почав діяти, літо ще не спекотне - хіба не гарний привід спакувати валізку чи наплічник і податися у туристичні м...
Читати всі статті