Зірки Цирку дю Солей: льодове шоу Hogwart's holidays

Зірки Цирку дю Солей: льодове шоу Hogwart's holidays

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

HOGWART'S HOLIDAYS - унікальна постановка на межі фізичного театру та цирку, комедії та магії, що поєднує циркове мистецтво та фігурне катання в єдине шоу на льодовій арені, яка спеціально створюється на сцені кожного залу. Шоу є цілісною історією з унікальними костюмами, декораціями та відеорядом, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.

Шоу у Житомирі відбудеться 28 січня о 17:00 в театрі Кочерги

Все починається одразу зі входу в театральне фойє. Через платформу  глядачі вирушать в незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та попадуть на святковий бал.

Артисти циркового шоу вражають акробатикою, що кидає виклик гравітації в поєднанні з унікальними навичками фігурного катання. А інтерактивні ефекти, вражаюча візуалізація та світловий дизайн заворожують кожного глядача.

HOGWART'S HOLIDAYS розповідає магічну історію Світу Гаррі та його друзів і занурює у світ власної уяви. Шоу запрошує залишити повсякденну дійсність та поринути у світ фантазій з візуальними прийомами, що захоплюють подих в оригінальному музичному супроводі новорічного настрою.

Шоу рекомендовано для глядачів будь-якого віку.

Подія 100% відбудеться на автономних генераторах електрики.

Коментарі до події (1)
  • Аня Бокий 20 Липня

    Люди ! не витрачайте марно кошти!!! це не Цирк Дю Солей!!! НЕ СПОДОБАЛОСЬ !!! Зовсім!
Отримуйте
регулярні оновлення