5 способів як жителям підтримати місцевий бізнес

Moemisto
Автор:
Moemisto
22 березня 2020

Коронавірус продовжує полонити світ, впливаючи на економіку абсолютно всіх держав. Багато людей залишається без роботи та чіткого бачення майбутнього. Тому ми пропонуємо підтримати малий бізнес нашого міста, адже саме він забезпечує наші заробітні плати та комфортне життя. 

5 способів як жителям підтримати місцевий бізнес
1. Доставка на дім

Підтримати улюблене кафе можна, замовивши щось зі смачненького з доставкою на дім. На сьогодні дуже легко скористатись безготівковим розрахунком. Також не забувайте, що здійснюють доставку навіть повітряних кульок на день народження, квітів, косметики з салонів краси чи одягу з невеликих крамниць.

2. Онлайн-купівлі

Купуйте товари у локальних виробників. Простіше зателефонувати і дізнатись про наявність та умови доставки саме тієї продукції, до якої ви звикли, ніж шукати її в магазині. Так ви уникнете зайвих контактів, зекономите час і залишитесь з тим, що любите.

3. Онлайн-послуги

Після карантину життя повернеться до звичайного ритму. Варто використати цей час з користю - вивчайте іноземну мову, займайтесь спортом. Не відмовляйтесь від придбаного курсу чи абонементу і проходьте всі заняття онлайн. І це хороший спосіб чимось зайняти навіть всю родину.

4. Подарункові сертифікати

Свята також ніхто не відміняв. Зараз неможливо вийти до магазину, щоб обрати цікавий подарунок, а при виборі з інтернету не завжди вгадаєш. Тому варто задуматись про купівлю подарункового сертифікату, який можна використати після карантину. Крім того, так можна порадувати і себе. Наприклад, придбайте сертифікат на відвідування салону, який використаєте згодом. Так ви забезпечте готівкою цей бізнес, а самі залишитесь у виграші, адже багато хто зараз пропонує хороші знижки.

5. Діліться власним досвідом та відгуками

Підтримайте на своїх сторінках бізнес, що змушений взяти «паузу». Ви допоможете бізнесу нагадати про себе та охопити більшу аудиторію. Діліться позитивним досвідом власних покупок або враженнями від послуг.

 

Місцевий бізнес – це наш з вами комфорт у Житомирі. Давайте підтримаємо його серцебиття.

Дотримуйтесь правил профілактики захворювання та бережіть себе.  

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Найоригінальніші крашанки до Великодня
Найоригінальніші крашанки до Велико... Набридло щороку фарбувати яйця цибулинням та штучними барвниками? Ми зібрали для вас круті ідеї декору головних великодн...
«Світло можливостей 2.0»: агенція Svitlo запускає новий етап безоплатного проєкту для підсилення комунікацій малого й середнього бізнесу
«Світло можливостей 2.0»: агенція S... З метою допомоги малому й середньому бізнесу розвивати комунікації в часи викликів та в умовах обмеженого ресурсу, агенц...
Традиції та заборони на Великдень
Традиції та заборони на Великдень Великодні традиції існують багато століть. Ознайомимось з найпопулярнішими