Онлайн театр для наймолодших глядачів

dramox.com.ua
Автор:
dramox.com.ua
20 вересня 2024

В онлайн-театрі DRAMOX можна знайти записи вистав з усіх куточків України. А лялькові вистави та інші дитячі постановки можуть стати прекрасною альтернативою мультфільмам. Більшість вистав несуть в собі повчальний характер, підсвічуючи важливі теми — як от “сімʼя”, “дружба”, “любов”, “віра в себе”, “перемога добра над злом”. Також театр розвиває емпатичність та уяву своїх наймолодших глядачів.

У добірці ви знайдете вистави для дітей різного віку, починаючи з 3 років.

Онлайн театр для наймолодших глядачів

 

► Троє поросят, Київський академічний театр ляльок 
Відома англійська казка про трьох братиків-поросяток: Наф-Нафа, Нуф-Нуфа, Ніф-Ніфа та зловмисного Вовка.

► Маленький принц, Київ Модерн-Балет
Історія Маленького принца та його відносин зі світом у формі балету. Вистава про значення дитинства як основного періоду людського життя. Усе це у супроводі музики Моцарта та українських колискових. 

► Шапочка. Червона, Львівський театр ляльок 
Історія про Шапочку, яку ви ще не знаєте. Червона Шапочка колись була маленькою дівчинкою, а тепер вона підлітка. Одного сонячного ранку вона йде в гості до бабусі, шлях до якої лежить через Великий Ліс. 

► Коза-дереза, Дніпровський театр ляльок
Вистава для дітей від 3-х років за мотивами української народної казки. Про незвичайних мешканців селища, які люблять гостей казками та приказками частувати.

► Аліса в Країні Чудес, Житомирський театр ім. І. Кочерги
Музична вистава за однойменною книгою Льюїса Керрола. Це казка про дивовижну країну Чудес, світ пригод, неймовірні перетворення, запальні танці, музичну феєрію та емоції. 

► Українські переспіви, Театр ляльок «Равлик»
Весела та колоритна історія. Ця музична комедійна вистава познайомить маленького глядача із зухвалим Цапом та службовим псом Бровком і їх життям на подвірʼї тітки Параски.

► Казки океану, Хмельницький театр ляльок «Дивень»
У безкрайому океані проживають найдивніші створіння — русалки. Це фантастична лялькова вистава про кохання за мотивами казки «Русалонька» Ганса Крістіана Андерсена. 

► Котигорошко проти Вікінгів, Херсонський музично-драматичний театр ім. М. Куліша
Музична вистава для всієї сімʼї. Історія звичайного хлопчика, який не вирізняється фізичною силою, проте має напрочуд добре серце, міцний дух і врешті стає справжнім героєм. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Яка чоловіча куртка буде модною на осінь: п'ять пропозицій
Яка чоловіча куртка буде модною на... Швидко наближається осінь, а з нею приходять холодні та короткі дні. Щоб добре підготуватися до зміни погоди, потрібен в...
Як знайти роботу у Сарнах: поради та тренди
Як знайти роботу у Сарнах: поради т... Пошук роботи в Сарнах відкриває безліч можливостей для розвитку кар'єри. Місто, яке активно розвивається, пропонує вакан...
Поля щастя - лавандові локації на Житомирщині
Поля щастя - лавандові локації на Ж... Лавандові поля, майже як у Провансі значно ближче. Пропонуємо добірку місць на Житомирщині, до можна разом із усією сімʼ...
Редакція рекомендує