Онлайн-театру DRAMOX виповнилось два роки в Україні

dramox.com.ua
Автор:
dramox.com.ua
20 лютого 2024

Три роки тому чеський підприємець Мартін Хаєк зрозумів: він хоче частіше дивитися театральні вистави, але часу на походи до театру в нього обмаль. Тоді він знайшов бізнес-партнерів та створив стримінговий сервіс із відеозаписами вистав — Dramox.

Онлайн-театру DRAMOX виповнилось два роки в Україні

 

А вже два роки тому DRAMOX офіційно запустився в Україні. 17-го лютого 2022 року відбулася премʼєра. «Ми почали роботу над проєктом буквально за кілька місяців до повномасштабного вторгнення. Попри новини та напругу, яка відчувалась в повітрі, наша команда сподівалась на краще. На жаль, 24-го лютого все змінилось. В умовах війни театр та мистецтво відійшли на другий план і ми спрямовували наші сили на те, щоб розповідати про історії працівників культури — їхні досвіди волонтерства, окупації, переїздів та інші важливі історії.» — Ольга Шило, менеджерка Dramox Україні.

Згодом вистави почали повертатись на українські сцени й DRAMOX також повернулись до своєї першочергової мети — популяризація театру та створення зручного онлайн простору для поціновувачів театрального мистецтва.

«За пів року роботи в команді я заново закохалась в театр. У наших соціальних мережах ми не лише розповідаємо про доступні на платформі вистави, ми ділимося новинами театрального світу, створюємо підбірки та залучаємо інших поціновувачів української культури. Ми будуємо театральне комʼюніті, якому довіряють.» — Ірина Яцюк, маркетингова менеджерка Dramox Україні.


За ці два роки DRAMOX зібрав найбільшу колекцію українських вистав. А саме 120 вистав з 60 театрів. Й уся команда платформи дякує театрам та глядачам за довіру та співпрацю. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Найоригінальніші крашанки до Великодня
Найоригінальніші крашанки до Велико... Набридло щороку фарбувати яйця цибулинням та штучними барвниками? Ми зібрали для вас круті ідеї декору головних великодн...
«Світло можливостей 2.0»: агенція Svitlo запускає новий етап безоплатного проєкту для підсилення комунікацій малого й середнього бізнесу
«Світло можливостей 2.0»: агенція S... З метою допомоги малому й середньому бізнесу розвивати комунікації в часи викликів та в умовах обмеженого ресурсу, агенц...
Традиції та заборони на Великдень
Традиції та заборони на Великдень Великодні традиції існують багато століть. Ознайомимось з найпопулярнішими