Яка чоловіча куртка буде модною на осінь: п'ять пропозицій

shopsy.com.ua
Автор:
shopsy.com.ua
01 жовтня 2024

Швидко наближається осінь, а з нею приходять холодні та короткі дні. Щоб добре підготуватися до зміни погоди, потрібен відповідний одяг, наприклад, чоловіча куртка Columbia, яка захистить від холоду та дощу. Вона поєднує в собі елегантний дизайн і високий рівень комфорту. Стильний крої, класичні кольори та характерний логотип бренду додають витонченості будь-якому образу. Куртка підходить як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків, що робить її універсальним елементом гардеробу.

Яка чоловіча куртка буде модною на осінь: п'ять пропозицій


Яка осіння куртка вам найкраще підійде? Дізнайтеся, на що звернути увагу при виборі, які кольори домінують у цьому сезоні та познайомтеся з наймоднішими пропозиціями!

На що звернути увагу при виборі чоловічої осінньої куртки?

Вибір верхнього одягу непростий. В основному це пов'язано з тим, що він повинен бути досить універсальним і поєднуватися з багатьма різними стилями. Кожна чоловіча осіння куртка повинна не тільки захищати від холоду чи опадів, але й підходити до одягу, який ви носите щодня.

Багато що залежить від дрес-коду на вашому робочому місці - якщо потрібен костюм, потрібно підібрати одяг правильного крою і довжини, щоб прикрити піджак і підкреслити вашу фігуру. Для менш офіційних або повсякденних образів можна вибрати джинсову катану або класичний бомбер. Які ще параметри варто врахувати при покупці куртки? Поради Shopsy вам у цьому точно допоможуть!

Стиль та функціональність чоловічої куртки

Яка осіння куртка тобі більше підійде - функціональна парка, джинсова катана чи елегантна модель з відкладним коміром? Проаналізуйте свій повсякденний стиль і оцініть, який тип одягу вам потрібен. Так вам буде простіше вибрати конкретну модель серед безлічі представлених в осінньо-зимовій колекції.

Сучасні чоловічі осінні куртки здивують Вас цікавими рішеннями та функціональністю. Подумайте, чого ви очікуєте від своєї куртки. Якщо ви більшу частину часу їздите на автомобілі, вам може знадобитися одяг з матеріалу, що не мнеться, а якщо ви часто буваєте на вулиці - шукайте куртки з гідрофобним покриттям і водонепроникними властивостями. Також враховуйте такі моменти, як: можливість від'єднання капюшона, кількість кишень або аксесуарів, таких як підкладка.

Якого кольору вибрати чоловічу куртку?

Ви віддаєте перевагу більш стриманим або яскравим кольорам? Чоловічі осінні куртки (елегантні та повсякденні) краще вибирати трохи темніших відтінків. Дощ може залишити непривабливі сліди, що вимагає частого прання куртки. Це, в свою чергу, негативно впливає на матеріал, послаблюючи його властивості, тому уважно поставтеся до вибору кольору вашої осінньої куртки.

Чорний, темно-синій і сірий ніколи не виходять з моди! Ці кольори встоять перед часом і модними революціями - варто пам'ятати про це, вибираючи осінню куртку. Завдяки цьому виріб прослужить вам багато сезонів. Однак якщо ви шукаєте щось поза жорстким каноном класики, вибирайте стриманий, темно-зелений колір або хакі. Це досить оригінальні тони, які пасують до більшості стилів – особливо повсякденного чи спортивного.

Осінні куртки – чоловічі пропозиції від Shopsy 

Поки ще осінь не прийшла, підготуйтеся до неї, вибравши стильний і теплий верхній одяг. Які чоловічі осінні куртки наймодніші в цьому сезоні? До вашої уваги 5 найцікавіших пропозицій – перевірте, яка модель вам найбільше підходить і доповніть свій гардероб!

 

Темно-синя куртка з високим коміром - позачасова елегантність для кожного. Модель, яка має потрібну довжину, щоб закривати піджак, дозволить носити її навіть поверх костюма в холодні дні - вона чудово виглядає в такому поєднанні.

Куртка виготовлена ​​з легкого матеріалу, який не мнеться - ще один варіант. Волокна не вбирають воду, тому не сприйнятливі до бруду. Відкладний комір куртки можна підняти, щоб захистити шию від вітру та холоду. Куртка ідеально доповнить як елегантний, так і повсякденний стиль - з водолазкою, брюками чинос і лоферами.

 

Для тих, хто віддає перевагу менш формальному стилю і шукає правильну куртку, щоб підкреслити його, ми рекомендуємо джинсову катану. Це бавовняна модель з невеликою кількістю еластану, що дозволяє ще краще сидіти по фігурі. Застібається на стильні металеві кнопки, має практичні кишені. Чудово виглядає в поєднанні з футболкою і джинсами або водолазкою і брюками чинос. Піджак також добре підійде навесні та виключно прохолодними літніми вечорами - любителям повсякденного вбрання обов'язково варто мати його в гардеробі.

Яка чоловіча осіння куртка володіє водонепроникними властивостями? Звичайно ж, мова йде про модний водовідштовхувальний бомбер. Завдяки стійким до вологопоглинання волокнам і гідрофобному покриттю куртка не промокає і гідно захищає тіло від холоду. Вода навіть не проникне крізь щілини в блискавках, оскільки вони також надійно захищені від вологи.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Онлайн театр для наймолодших глядачів
Онлайн театр для наймолодших глядач... В онлайн-театрі DRAMOX можна знайти записи вистав з усіх куточків України. А лялькові вистави та інші дитячі постановки...
Як знайти роботу у Сарнах: поради та тренди
Як знайти роботу у Сарнах: поради т... Пошук роботи в Сарнах відкриває безліч можливостей для розвитку кар'єри. Місто, яке активно розвивається, пропонує вакан...
Поля щастя - лавандові локації на Житомирщині
Поля щастя - лавандові локації на Ж... Лавандові поля, майже як у Провансі значно ближче. Пропонуємо добірку місць на Житомирщині, до можна разом із усією сімʼ...
Редакція рекомендує