«Дизель шоу» у Житомирі з новорічним концертом

«Дизель шоу» у Житомирі з новорічним концертом

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Концерт Дизель Шоу. Новорічний Тур на підтримку ЗСУ в Житомирі відбудеться 17 грудня о 16:00 та о 19:00 в театрі ім. І. Кочерги.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ДИЗЕЛЬ ШОУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У Житомирі?

  1. Улюблений гумористичний проєкт українців.

  2. Нова програма до новорічних свят.

  3. Безмежне джерело життєвих сил та позитиву.

КОНЦЕРТИ ДИЗЕЛЬ ШОУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У Житомирі

Дизель Шоу – найпопулярніше розважальне шоу, чия творчість пройшла випробування часом і чий гумор – дійсно самобутній і незалежний. Протягом усього періоду повномасштабної війни «дизелі» невтомно тримають культурний фронт та своїм актуальним і завжди влучним гумором допомагають всім українцям знаходити в собі сили і наближати Перемогу. Сьогодні уся діяльність творчого колективу зосереджена на благодійних виступах і зборі коштів для ЗСУ.

НЕЗЛАМНИЙ ГУМОР НЕЗАЛЕЖНОЇ КРАЇНИ НА СЦЕНІ ТЕАТРУ

Особливу програму Дизель Шоу презентує до важливого державного свята – Дня Незалежності України. Сьогодні ця дата набула особливої значущості для кожного з нас, а жарти про сильних і відважних українців та ницих і недолугих ворогів слугують народною зброєю у боротьбі з окупантами. До нової програми увійдуть свіжі номери та вже добре відомі патріотичні хіти. Улюблені герої опиняться у нових обставинах, а глядачі отримають купу приводів для щирого нестримного сміху. На сцену вийдуть неймовірні Єгор Крутоголов, Дмитро Танкович, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Юлія Мотрук та Євген Гашенко. Очікуємо і зіркових гостей! 

Коли: 17 грудня о 16:00 та о 19:00
Де: 
в театрі ім. І. Кочерги
Квитки: від 300 - 1200 грн
 

Коментарі до події (2)
  • TOP VIDEO 09 Лютого

    Согласен,цена на билеты сколько?
  • Інна Климчук 24 Березня

    Які ціни квитків?
Отримуйте
регулярні оновлення