DZIDZIO в Житомирі

DZIDZIO в Житомирі

Всі анонси від: Ракушка

Найвеселіший гурт України приїздить до Житомира!

Хлопці, які збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах!  На сьогодні у складі команди троє веселих музикантів, надихає їх чарівна муза – Надія, яка знімається у всіх їхніх кліпах. Цьому гурту вдалося сколихнути український шоу-бізнес своєю оригінальною творчістю, оскільки колектив працює в жанрі комедійного антигламурного попу. Також у хлопців є культова тварина - Мейсон, якого виконавці називають своїм ідейним натхненником laugh

Щодо останніх новин: успіх комедійного фільму "DZIDZIO Контрабас", який за весь період прокату подивилося 308 000 глядачів, DZIDZIO вирішив закріпити всеукраїнським концертним туром, під час якого колектив відвідає 50 міст.

Спеціально для туру розробляються оригінальні постановки номерів з використанням найсучасніших технологій. Глядачі поринуть в атмосферу живого шоу, яке можна не тільки почути і побачити: тут ви відчуєте абсолютну присутність. Всім відомо, що концерти DZIDZIO мають велику позитивну енергетику, яка так нам нині потрібна!

В рамках туру буде презентовано новий альбом з однойменною назвою "Super-Puper".

Будемо раді бачити Вас 22 червня в літньому театрі "Ракушка". Не пропустіть річну подію, початок о 20:00!

Квитки можете придбати ТУТ

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення