Екскурсія на завод Кола-Кола

Екскурсія на завод Кола-Кола

Всі анонси від: Турагенція "Патріот"

10: 00 виїзд з площі Перемоги;

13:30 - відвідання заводу Кока-Коли (екскурсія безкоштовна).

Запрошуємо до Музею Кока-Коли, де ви зможете відчути справжні емоції від всесвітньо відомого бренду.

Від школярів і студентів до груп споживачів - відвідувачі з захопленням спостерігають за тим, як готуються їхні улюблені напої на одному з найбільших заводів Кока-Кола в Європі.

Екскурсія триває 1:20 і включає відвідування музею кока-коли, заводу і безкоштовну дегустацію.

Цікаво буде і дітям і дорослим, проте на виробництво допускаються лише діти 12+.

Поїздка дозволить всім бажаючим побачити виробництво найпопулярнішого в світі напою.
Учасники відвідають цеху по виробництву напоїв, контролю якості, виробництва пластикових пляшок, цех по розливу готової продукції. Крім цього, передбачається перегляд корпоративного фільму про компанію та, звичайно ж, дегустація улюблених напоїв.

15:00 - виїзд до головної ялинки країни на Софійській площі. Вільний час: центральна київська ялинка знову буде справжньою, родом з Прикарпаття, але трохи нижче попередниць - не більше 25 метрів. Ялинку прикрасять тисячі ліхтариків та іграшок різних форм, який будуть світитися зсередини. Навколо ялинки буде встановлено екран, по якому будуть йти святкові трансляції. Також ялинка буде оточена блискучими інсталяціями.

Тут також буде встановлена ​​сцена для виступів українських виконавців і майданчики для селфі. Вперше на Софії гостей свята чекає стилізований поїзд бажань "Полярний експрес" навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому.

На Михайлівській площі розміститься Місто Розваг. Тут можна буде покататися на каруселі висотою 40 метрів. Дві площі з'єднає між собою "магічний тунель" - монументальна, чарівна і грандіозна світлова конструкція. Фуд-корти будуть розміщені на Володимирському проїзді імпровізованими кварталами за типом кухні зі своїми особливими стравами. Тут буде працювати зимовий ярмарок, на якому художники зі всієї України представлять свої хенд-мейд роботи з натуральних матеріалів - бавовни, соломи, дерева та глини.

18:00 - виїзд в Житомир;

Вартість туру: 350.00 грн.

У вартість входить:

транспортне обслуговування;
страхування;
супровід.

Забронювати місце можете за одним із номерів під мапою в шапці події!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення