Експрес-листівка від Святого Миколая

Експрес-листівка від Святого Миколая

Всі анонси від: Житомирська міська рада

У Житомирі 19 грудня Святий Миколай на святково прикрашеній автівці їздитиме вулицями міста, вітаючи городян з новорічними святами!

У кортежі сивобородого - янголи та казкові герої. Лунатимуть віншування, вітання, вірші, веселі новорічні мелодії та пісні, оголошуючи усім, що саме 19 грудня в день Святого Миколая розпочинається цикл Новорічних та Різдвяних свят.
Таке «дійство на колесах» не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих.

Вітальна акція стартує о 16:00 год. біля Дому української культури (вул. Велика Бердичівська, 61/18). За кілька годин експрес-листівка на чолі зі Святим Миколаєм побуває на: Корбутівці (маркет «Люцина») - Мальованці (Взуттєва фабрика) - Малікова (Польський бульвар) - Богунії (готель «Ялинка», Хмільники) - Крошні (Завод «Кромберг») - вул. Київській (ТРЦ «Глобал») - площі Польовій (фонтан «Космонавт») - майдані Смолянському - майдані Соборному та майдані Корольова, де о 19.00 зрештою і засяє головна ялинка міста.
 

«Експрес-листівка — це можливість охопити традиційними вітаннями найбільшу кількість житомирян та нагадати про яскраві та самобутні зимові народні звичаї, в основу яких покладено пробудження добра, надії, любові, непохитної віри у щастя та мир в Україні!»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення