«Хелловін-бал графа Дракули»

Хелловін-бал графа Дракули
     Страшно веселе свято

     
     Хочете весело й зі смаком відзначити Хелловін? Тож запрошуємо Вас і Вашу родину на якраве театралізоване дійство. 

Вистава «Хелловін-бал графа Дракули» в Житомирі відбудеться 5 листопада о 12:00 в Житомирському телецентрі

Найкращі аніматори Києва занурять в атмосферу надзвичайно цікавої гри. Запропонують феєричні атракціони, конкурси й розваги. Розмалюйте обличчя аквагримом. Позмагайтесь за незвичайний містичний гарбуз. Потанцюйте до упаду на костюмованій дискотеці. Продемонструйте ваші шикарні хелловінські костюми.
     
     Сам граф Дракула – головний герой інтерактивної шоу-вистави, володар замку й повелитель вампірів – запросить усіх гостей на бал, де талановиті актори, каскадери, співаки й танцюристи із задоволенням покажуть своє мистецтво. Певна річ, буде багато нечисті. Відьми й упирі з усіх усюд начаклують нам найвеселіше, найкраще свято.
     
     Ну, і нарешті, після вистави кожний гість матиме абсолютно безкоштовну можливість узяти участь у фотосесії з артистами – представниками потойбіччя. Не гайте часу. До зустрічі в гостях у графа Дракули!
     
     Тож на нас чекає колектив Театру «Каскадер», майстерністю якого щиро захоплюється публіка у всьому світі. Його історія – це 35 років творчої праці та успішних виступів як в Україні, так і на престижних сценах Австрії, Італії, Канади, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Сполучених Штатів Америки, Швеції.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення