Музичними шляхами України та Європи. Концерт ансамблю "Льонок"

Музичними шляхами України та Європи. Концерт ансамблю "Льонок"

Всі анонси від: Житомирська філармонія

Дорогі друзі, запрошуємо вас отримати неймовірні емоції та зануритись у світ чарівної музики на концерті «Музичними шляхами України та Європи» оркестру Поліського академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти, який відбудеться 2 лютого о 18:30.

У програмі концерту ви почуєте твори, як українських, так і зарубіжних композиторів, від епохи європейського Романтизму до відкритої душі української народної музики. Запрошуємо вас на вечір, де ви зможете насолодитися найкращими зразками витонченої музики Д.Бортнянського, С.Гулака-Артемовського, К.Сен-Санса, Г. Хермоса, А. Кос-Анатольського та ін.

У концерті також беруть участь: камерний оркестр Житомирського музичного фахового коледжу ім. В. С. Косенка, Заслужений артист України Олександр Яремчук (тенор), Олег Синиця (баритон), хор Поліського академічного ансамблю пісні і танцю ЛЬОНОК ім. І. Сльоти.

Не пропустіть цю унікальну можливість поринути у вишукану музичну атмосферу разом з нами, а також вперше почути прем’єри у залі нашої філармонії!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення