Концерт Арсена Мірзояна

Концерт Арсена Мірзояна

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Арсен Мірзоян - та людина, яку неможливо переплутати з кимось іншим. Його унікальні тембр і манера виконання пісень проникають в серце і викликають неймовірну палітру емоцій.

Це буде прекрасно, щиро і сильно – аж до мурашок!

Всі кращі хіти за 10 років + презентація нового альбому «Монархія»!

З підтекстами і сенсами, які торкнуться кожного серця!

Готуйтеся до двох годин шаленого драйву, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери, відкриттів, здивувань, вражаючих прем’єр і найулюбленіших пісень за 10 років!

Усією залою будемо співати «Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Королева», «Подружка», «Паперовий сніг», «Бувай, малий», «Не Магеллан» та насолоджуватися незабутніми митями разом!

— Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно! — обіцяє Арсен Мірзоян.

Виконавець, який дійсно вміє дивувати своїх вірних шанувальників. Завжди непередбачуваний і новий, але в той же час незмінно справжній.

Хоча у Арсена Мірзояна немає професійної музичної освіти, це зовсім не завадило йому стати одним із кращих виконавців нашої держави. У 1998 році його діяльність як співака почалася в звичайній "дворовій" рок-групі. Пізніше були  різноманітні творчі пошуки, які привели Арсена на шоу "Голос країни", де він зайняв 4-е місце серед всіх учасників. Чоловіча харизма і природна обдарованість Арсена Мірзояна дозволили йому реалізовувати і свій гумористичний потенціал. Він кілька років брав участь в КВН, був резидентом програми "Камеді Клаб Україна" і т.д,

В нашому місті концерт відбудеться 31 березня 2023 р. о 19:00 в Житомирському телецентрі.

Не пропустіть, вечір буде неймовірним!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення