Музична вистава для дітей та дорослих «Пригоди мультяшок»

Музична вистава для дітей та дорослих «Пригоди мультяшок»

Житомир! Зустрічай!

3D Театр Ростових Ляльок запрошує на грандіозну виставу для дітей та дорослих «Пригоди мультяшок». На Вас чекає сучасне інтерактивне шоу з великим різноманіттям світлових та звукових спецефектів (димова завіса, лазерне шоу, плавання в мильних бульбашках), а також калейдоскоп яскравих персонажів із самих відомих та улюблених мультфільмів («Мадагаскар», «Людина павук», «Лунтик», «Фіксики», «Губка Боб», «Льодовиковий період», «Скубі-Ду», «Джиммі Нейтрон»).

На початку вистави Вас зустрінуть Фіксики, які розіграють подарунки для малечі, проведуть кумедні та цікаві ігри з залом та подарують море незабутніх емоцій та вражень, після чого на імпровізованому літаку Ви відправитесь в країну Мультляндію! Особливе захоплення і радість викликає те, що глядачі впродовж усієї вистави приймають участь в тому, що відбувається на сцені: відгадують загадки, дають підказки героям , танцюють, плавають у мильних бульбашках. Родзинкою нашого шоу є анімаційний фон, саме він створює 3D атмосферу живих декорацій і разом з ним глядачі поринають у світ чарівної казки!

Вистава відбудеться 6 травня в приміщенні обласного телецентру.

Придбати квитки можна в касі місця проведення заходу або у промоутерів. При попередній купівлі квитка знижка 50 грн! Не прогавти свій шанс! З питань квитків звертайтесь за номерами телефонів, які вказані під мапою в шапці події. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення