Новий рік в Воловці

29 грудня

18-30 посадка туристів в Києві (станція метро "Житомирська");

21-00 посадка туристів в Житомирі (площа Перемоги).

30 грудня

8 година - прибуття в Воловец (невелике селище, розташоване біля підніжжя українських Карпат: чудові пейзажі, чисте цілюще гірське повітря.

Розселення в приватному готелі "Надія", обладнаному в кращих традиціях гостинного Закарпаття з затишними номерами європейського рівня.

Готель розташований неподалік від мальовничого озера Синевир та водоспаду «Шипіт» на висоті близько 500 м. Над рівнем моря. Чудовий вид змішаного лісу і Карпатських гір надають готелям особливий шарм. Недалеко знаходяться підйомники Подобовець, Пилипець.

Готель «Надія» (Надія):

До послуг гостей два двоповерхові котеджі з номерами з усіма зручностями, рестораном, сауною і паркуванням.

У складі готелю 7 номерів «люкс». 7 «напівлюксів» і один трикімнатний номер.

Номер «люкс» - двокімнатний номер. У номері двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, шафа для одягу, санвузол (туалет, умивальник, душ).

У номері «напівлюкс» двоспальне або 2 односпальні ліжка, телевізор (кабельне телебачення), шафа для одягу, санвузол (душ, умивальник, туалет). У деяких номерах є можливість розмістити додаткове місце.

Трикімнатний номер складається з двох спалень і вітальні. У номері два двоспальні ліжка (в спальнях), м'який куточок (вітальня), телевізор (супутникове телебачення), холодильник, шафа для одягу, набір посуду, санвузол (туалет, умивальник, душ).

Цілодобово гаряча та холодна вода.

Починаємо наш новорічний тур по Закарпаттю з відвідування палацу-садиби "Замок Шенборнів".

Елегантний мисливський палац-замок графів Шенборнів розташований в урочищі Берегвар на околиці Чинадієво, що в 10 км від Мукачева. Його сміливо можна віднести до списку видатних архітектурних споруд України. З цим романтичним палацом, як і з будь-яким замком, пов'язана сумна історія кохання одного з представників графської династії Шенборнів до своєї дружини. Кажуть, що до сих пір привид ображеної ревністю жінки ходить коридорами замку... А ще цікавим можна відзначити і те, що за основу проекту замка узятий астрономічний рік: в замку 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходів (кількість тижнів у році) і 12 входів (кількість місяців у році). Крім того, ви почуєте безліч красивих легенд, пов'язаних і з парком, що оточує це казковий палац. Недарма кінематографісти не проходять повз цього збереженого архітектурного шедевру.

З 1946 р на території маєтку був відкритий клінічний санаторій "Карпати", де лікують серцево-судинні захворювання. Є бювет з мінеральною водою "Поляна Купель". Будівля палацу Шенборнів в даний час є одним з корпусів санаторію. Внизу біля дороги знаходиться залізнична станція "Санаторій Карпати", яка виконана в тому ж романтичному стилі, що і палац.

Факультативно* (за бажанням, для тих туристів, хто не йде на дегустацію вин) самостійно можете оглянути м.Берегово - центр угорської культури та єдине місто Закарпаття, де переважною більшістю населення є угорці, а вулиці досі позначаються на двох мовах - українській та угорською. (Ви можете зробити самостійний огляд одного з найстаріших міст Європи з його яскравою і неповторною історією та унікальною архітектурою.

Невід'ємною частиною історії міста Берегово є виноробство. Про унікальність Ви дізнаєтеся, відвідавши винний льох «Старий підвал», де Ви можете продегустувати відомі далеко за межами краю місцеві вина, випробувати місцеві копчені закуски до них, натуральний сік, а також оглянути старовинний діючий винний підвал, вирубаний в скелі гори ще в XVI столітті, пристрої для приготування вина і, звичайно ж, придбати вподобані сорти вин.

Завершенням останнього дня року стане відвідування знаменитих на весь світ термальних басейнів Закарпаття в с. Косино.

На території комплексу «Термальні води« Косино »розміщені п'ять басейнів, три з них термальні. Всі вони працюють в будь-який час року. Великий термальний басейн частково заходить в «Королівський зал», де можна, відпочити і перейти в чайну кімнату, душову, роздягальню, масажний кабінет або магазин комплексу. Температура в термальних басейнах +41 ° C. Четвертий басейн з «Аква - баром», його температура +25 ° C, наповнення - прісна вода. Басейн з музичним супроводом, виконаний в мексиканському стилі. П'ятий, дитячий басейн, працює влітку. У ньому розміщена дитяча ігрова площадка. 

Всі басейни оточені лежаками, зручними доріжками, обладнані фонтанами і підводними гейзерами.

Термальні води в селі Косино, за складом, є унікальними не тільки в Україні, а й у всій Європі за винятком води, якою лікуються у всесвітньо відомому санаторії «Гайдусобосло» (Угорщина).

Повернення в готель.

Вечеря.

Вільний час (колиба, шашлик, сауна)

Недалеко від готелів знаходиться форелева ферма, бажаючі можуть брати участь в лові риби з подальшим приготуванням її на вугіллі!

31.12.2019

Сніданок.

Екскурсія з відвідуванням гірськолижного курорту «Пилипець»: підйом на панорамному підйомнику на оглядову площадку гори Гимба (1491 м.).

Потім Вам буде надана можливість побачити унікальний водоспад Шипіт - один з найбільш повноводних і прекрасних водоспадів не тільки Закарпаття, а й усієї України: блискучими каскадами вода падає з висоти 14 метрів. Кожен, хто стоїть біля водоспаду, обов'язково почує в його шепоті якусь із казкових легенд, якими так прикрашені історії екскурсоводів.

На зворотному шляху заїдемо в закарпатське село Келечин, де знаходиться одне з найбільших родовищ залізистих мінеральних вод. В околицях села Келечин знаходяться три мінеральних джерела, мінеральна вода яких відрізняється дуже оригінальним і яскраво вираженим смаком і .. кольором - яскраво-оранжевим. Видовище фантастичне: мінералка витікає в струмок, роблячи його абсолютно помаранчевим!

 При бажанні, весь цей день Ви можете присвятити катанню на лижах і санках на ГК "Пилипець"!

Повернення в готель. Підготовка до зустрічі Нового 2018 року.

Зустріч Нового року!

Казкові засніжені гори, багаторічні традиції і вишукана закарпатська кухня - ідеальне місце для зустрічі самого чарівного свята в році.

Для Вас - святковий банкет, розважальна програма за участю Діда Мороза та Снігуроньки, тематичні ігри, хоровод навколо закарпатської ялинки, новорічний феєрверк!

01.01.2020

Пізній сніданок.

І ... нова зустріч із засніженими Карпатами. Виїзд на гірськолижні курорт "Ізкі". Катання на лижах, санях, сноубордах, величезна кількість гірського морозного повітря, іскристий сніг, глінтвейн підбадьорять будь-якого від приємної, але все ж втоми Новорічної ночі.

Еко-курорт Ізки розташований в Міжгірському районі, в мальовничій долині річки Репінка. Гірськолижні траси легкої і середньої складності всього в 50 метрах від місця проживання. На території працює три підйомники. Досвідчені інструктори навчають і дітей і дорослих катання на лижах і на сноуборді, які тут можна взяти напрокат.

Еко-курорт Ізки - це популярний оздоровчий центр. До послуг бажаючих всілякі SPA-процедури, йога, чан з мінеральною водою.

Впевнені, що активно проведений перший день 2020 року залишить незабутні враження і надихне на активне проведення всього року!

Повернення в готель.

Вечеря.

Вільний час (колиба, шашлик, сауна)

02.01.2020

Звільнення номерів.

Останній день нашого туру ми проведемо на схилах засніжених вершин гірськолижного комплексу «Плай»: катання на лижах, санках, сноубордах.

"Плай" або, як його ще називають, «Маленький Буковель» діє з 2007 року, з року в рік добудовується і розвивається. На даний момент діє близько 6 гірськолижних трас - від простих до екстримальних. Величезний «плюс» курорту - обладнаний системою штучного снігу.

17.00. виїзд в м Львів.

19.00 - 22.00.Вільний час. Пропонуємо ознайомитись з вечірнім життям цього дивного міста, помилуватися його казковою архітектурою. Ви подаруєте собі незабутні враження від відвідування колоритних і вже таких відомих закладів старого міста, як "Криївка",  "Гасова Лямпа" тощо.

Зарядившись новорічної енергією, морозною бадьорістю і гарним настроєм прощаємося з гостинним Закарпаттям і вирушаємо додому.

03.01.2020

Прибуття в Житомир(близько 4 години ранку, Київ - 6).

Місця можете забронювати, зателефонувавши на один із номерів:

063 981 94 32

098 214 81 91

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення