Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт у Житомирі

Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт у Житомирі

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Запрошуємо на концерт гурту «Піккардійська терція» у Житомирі!

Концерт Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт в Житомирі відбудеться 14 січня о 18:00 в Драматичному Театрі ім. І. Кочерги.

«Піккардійська терція» — український а-капельний гурт, секстет. Заснований в 1992 році у Львові студентами Львівського Державного музичного училища ім. С. Людкевича. 


Після певного відбору репетиціями і вокальними експериментами гурт переформатувався в квартет - Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль і Богдан Богач. Згодом до квартету приєдналися ще два музиканти - Андрій Базиликут і Роман Турянин.

24 вересня 1992 року відбувся перший виступ «Піккардійської терції» у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Єдина заміна в складі групи відбулася в 1996 році: Андрія Базиликута замінив Андрій Шавала, який раніше тринадцять років співав у «Трембіті».

У 1993 році Піккардійська терція - дипломанти фестивалю Червона Рута в Донецьку. У 1994 році записали дебютний альбом «Піккардійська Терція». Назва гурту походить від музичного терміну Пікардійська терція до якого для відмінності додана зайва літера «к».

Для «Терції» уже стало доброю традицією наприкінці та початку року вирушати у тур містами Західної України. Попри насичений гастрольний графік цієї осені та початку зими (зокрема, у листопаді і грудні вокальна формація має сольні концерти у Відні, Мюнхені та Вроцлаві), «піккардійці» і цьогоріч дотримаються цієї традиції – й 14 січня завітають до Житомира та ряд інших західних міст України.


Виступ відбудеться на сцені Драмтеатру, початок – о 18:00. 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення