Рок-оркестр народних інструментів "НАОНІ"

Рок-оркестр народних інструментів "НАОНІ"

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Основне завдання музики – зачепити слухача за живе й викликати емоції. Якщо ж звучить оркестр, то люди відчувають цілу палітру почуттів. Кожен учасник колективу додає щось своє, тому як результат - музика лунає злагоджено та ваговито.

А для того, щоб продемонструвати всю міць справжньої української музики, потрібен особливий талант. Його сповна мають музиканти Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ), що з моменту створення популяризує українську пісню. Вони не лише  бережуть автентику, але й пишуть авторські композиції, близькі сучасному слухачеві. 

Кожен музикант із НАОНІ – професіонал, який володіє низкою інструментів, поєднуючи класичну манеру з народною. Їхня гра – захоплива для іноземців. Вона однозначно зберігає нашу ідентичність. Використовують унікальний народний інструментарій зі всіх куточків України. Він налічує понад 60 видів.

Проте скільки не кажи, а варто почути все наживо. Для цього запрошуємо вас в драмтеатр ім. І.Кочерги 24 вересня, початок концерту о 19:00! Квитки можете придбати тут

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення