Роман Скорпіон

Концерт Роман Скорпіон в Житомирі відбудеться 28 вересня о 19:00 в Житомирському телецентрі

До 10-річчя своєї творчості український співак Роман Скорпіон розпочинає Великий ювілейний тур «Україна переможе».

Саме у 2013 році вся країна почула пісню “Поцілую”, а наступна пісня-візитівка “Закохався” вже давно стала народним хітом.
Завдяки неймовірно успішним синглам “Закохався”, “Поцілую”, “Обійму”, “Давай будем разом”, “Моя”, «З мільйонів одна», «Я нікому тебе не віддам» у дуеті з Тонею Матвієнко, співак завоював велику прихильність і любов глядача.

В концертній програмі будуть звучати всі самі знакові в кар’єрі артиста пісні. Це буде не просто концерт, це буде пісенна історія Романа Скорпіона і кожен глядач у залі стане її частиною…

Тур названий в честь однойменної пісні «Україна переможе», яка, впевнений артист, є пророчою!

Від початку повномасштабного вторгнення Роман дав більше 100 благодійних концертів в Україні та за кордоном. Як каже сам співак: «В цей складний для нас час, я розумію наскільки важливо бути об’єднаними спільною метою, зустрічатися і підтримувати один одного. Пісня лікує, пісня надихає, пісня дає надію і сили не здаватися…».

Сьогодні у його творчості чимало яскравих кліпів, україномовний альбом “Поцілую тебе”, мільйонні перегляди відео в інтернеті, а на концертах завжди аншлаги. Пісні артиста лунають на топових радіостанціях України та далеко за її межами. А шоу «Моя», яке відбулося у 2019 році у Львові, і по сьогодні лишається одним із самих грандіозних в Україні.

З кожним днем Роман Скорпіон закохує все більше і більше слухачів до власної музики, яку пише від душі. Він сам продюсер свого проекту та автор усіх пісень, які виконує.

На концерті в Києві також будуть спеціально запрошені гості: Тоня Матвієнко, KOLABA та молода співачка YURIANA.

Захоплюючі постановки, тони декорацій та пісні, які не залишать байдужим нікого.

Ви повинні це побачити, щоб заспівати головні хіти разом з улюбленим виконавцем і поринути у світ справжньої щирості та любові.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення