Сергій Асафатов з великим сольним концертом у Житомирі

Сергій Асафатов з великим сольним концертом у Житомирі

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

Надзвичайний Сергій Асафатов везе нову порцію незабутніх емоцій житомирянам!

У його неймовірних, глибоких піснях кожний пізнає себе, дивовижний оксамитовий голос торкається найтонших струн душі, а концерти — значно більше, ніж просто гарний вечір якісної української музики.

26 листопада о 19.00 у телецентрі Сергій Асафатов зі своїми музикантами «оркестру добрих і світлих людей» обіцяє всім справжню магію і ту саму фантастичну атмосферу «як на домашній кухні», якими славляться всі його виступи.

— Житомир, скоро обіймемось! До зустрічі! — запрошує житомирських шанувальників і гостей міста Сергій Асафатов.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням

«Заведу кота», «Туман», «Море», «Люди ідуть від людей», «Літай», «Гарного дня», «Золото», «Дякую за світанки», «Крим», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — на рахунку Сергія Асафатова безліч хітів, які скорили серця мільйонів українців.

І невгамовний співак-мультиінструменталіст цей список постійно поповнює.

Сергій Асафатов — один із найбільш плідних українських артистів. За 2023 рік він написав рекордну кількість нових пісень і продовжує тішити своїх шанувальників новими піснями майже щомісяця.

Із дня проведення свого крайнього концерту у Житомирі, що відгримів у квітні, Сергій Асафатов презентував дев’ять вражаючих прем’єр: пісні і кліпи «Я живу» («Смак свободи»), «Кришталь», «Рани», «Наодинці», «Світло», «Моя батарея не сяде», «Ти моя музика», «Небо» і «Речі».

Співак зізнається: саме написання нових творів йому найбільше надає сил нині.

— Я навчився не розклеюватись. Якщо вже дуже погано, ти просто рубаєш дрова, просто йдеш кудись кілометрів десять — в залежності від того, наскільки буває погано… Загалом я стараюсь оточувати себе такими людьми, з якими мені комфортно. І просто багато пишу, — говорить Сергій Асафатов. — Особливо коли почалася повномасштабна війна, я зрозумів наскільки крихке життя. І скільки всього хочеться зробити. Тому поки є цей час, поки я вільний від концертів туру, майже весь час просто вимикаю телефон і працюю. Це допомагає: вимкнути телефон і просто працювати. Я раніше це теж не розумів, але ті люди, які пишуть — з ними відбувається дивна штука. Навіть не знаю, як це пояснити. Ніби то не ти все… От ніби ти, але потім слухаєш — дуже дивно… Як магія! У моєму житті насправді дуже багато магії. Дуже!

Зворушливими моментами народження нових пісень, пошуків цікавих звуків, музики та родзинок аранжування Сергій Асафатов постійно ділиться зі своїми підписниками у Instagram.

— Після зростання у дитячому будинку мені до цих пір важко пристосуватися, пройти цю соціалізацію. Є багато людських речей, які я взагалі не розумію. Та водночас — до мене притягуються подібні до мене люди, музиканти. І тоді трапляється магія, — говорить артист. — Я ж по суті не в шоу-бізнесі. Я комерційно цим не займаюся. Сам все роблю: сам собі продюсер, режисер, звукоінженер… Так склалося із самого початку, ще коли я переїхав у Вінницю. У мене навіть фото є, де в гуртожитку я купив на позичені гроші перший ноутбук — такий товстий, мабуть допотопний (усміхається). І умудрився поставити на нього програму і щось клепати. От все життя це барахло зі мною.

Приходьте насолоджуватися щирістю і відкритістю, безмежним талантом, дивовижним голосом та неповторними піснями, які відображають те, що думаємо і відчуваємо всі ми!

26 листопада о 19.00 у телецентрі на концерті Сергія Асафатова у Житомирі буде надзвичайно!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення