Святкове театралізоване дійство до міжнародного Дня театру

Святкове театралізоване дійство до міжнародного Дня театру

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

27 БЕРЕЗНЯ – у  Міжнародний День Театру

Житомирський театр вітає зі святом усіх прихильників Мельпомени та запрошує на СВЯТКОВЕ ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО!

Ми впевнені, що Ваша глядацька підтримка і надалі буде надихати нас на примноження нових яскравих театральних постановок і стане стимулом у подальшому розвитку сценічного мистецтва в ім’я відродження духовності в нашому суспільстві.
Щиро бажаємо Вам здоров’я, натхнення, втілення найсміливіших творчих задумів, благополуччя і любові!

Віддано Ваш, Житомирський музично-драматичний театр ім. І. Кочерги!

Давайте відсвяткуємо це свято разом!

Інформаційна довідка:

Всесвітній день театру - це міжнародне професійне свято театральних працівників, засноване в 1961 році ініціативою конгресу МІТ при ЮНЕСКО та відзначається 27 березня щорічно в усьому світі. Цей день проходить під єдиним девізом, незмінним з першого дня. Девіз говорить, що театр є засобом взаєморозуміння і зміцнення миру між народами. У театрах до цього дня приурочено цілу низку урочистих заходів: від театральних фестивалів до прем'єр нових вистав.

День театру традиційно відзначається усіма працівниками театру: починаючи від театральних режисерів, акторів, звукорежисерів, світлотехніків, монтувальників декорацій і закінчуючи білетерами, гардеробниками і прибиральниками.

Та звичайно, це свято є особливим і для мільйонів небайдужих глядачів, які вітаючи театралів віддають данину професіоналам в їх здатності дарувати людям радість, теплоту і надію!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення