Теорія і практика гештальт-терапії

Теорія і практика гештальт-терапії

Всі анонси від: ВСПП "Гештальт-підхід"

Сьогодні гештальт-терапія - це один з найсильніших і найпотужніших методів самопізнання і особистісного зростання. Він відкриває глибинні проблеми, що заважають досягненню цілей, гармонізує внутрішній світ, дає потужний оздоровчий ефект, сприяє реалізації бажань, творчих осяянь і проривів.

Запрошуємо до участі в базовій програмі підготовки гештальт-терапевтів.

Програма рекомендована:
- Початківцям і працюючим психологам, педагогам, лікарям, студентам, фахівцям з соціальної роботи та ін. суміжними професіями.
- Тим, кому в роботі необхідні навички і знання практичної психології: керівники та керуючі, HR-менеджери, менеджери по роботі з клієнтами.
-Всім, хто цікавиться практичною психологією, хоче знати більше - це хороша можливість спробувати смак  гештальт-терапії!

- Хто хоче ближче познайомитися з собою і вирішити свої особисті проблеми, так як перший ступінь навчання - це, перш за все, клієнтський досвід!

Перший ступінь - 1 рік (180 годин). «Основи гештальт-терапії» - знайомство з методом, основними поняттями та принципами гештальт-підходу, особистий терапевтичний досвід в групі.

Робота буде проходити в формі experimential groups, де студенти крім теоретичної підготовки отримують основи професійної рефлексії, досвід особистої терапії, а також навчаються аналізу особистісних проблем в необхідному теоретичному контексті.

Навчання проводиться: в вигляді сесій  1 раз в 1,5-2 місяці (Пт, Сб., Нд.). Всього 6 сесій. Після закінчення програми І ступеня видається сертифікат участі, що дає право продовжувати навчання на ІІ ступені для отримання кваліфікації гештальт-терапевта, а також консультувати в гештльт-підході.

Теми сесій першого ступеня:

1. Основи гештальт-терапії. 

2. Теорія поля в гештальт-терапії. Теорія і функції self. Динаміка self. Опір. Втрата ego-функції, основні типи переривання контакту.

3. Робота з внутрішньою феноменологією клієнта. Теорія парадоксальних змін. Робота з полярностями. метафорами, сновидіннями. Мови гештальт-терапії. Модальності контакту. Терапевтичні метафори.

4. Гештальт і тілесно-орієнтований підхід. Відчуження і пробудження тілесності. Динаміка тілесних переживань в особистій історії.

5. Творчі методи в гештальт-терапії. Арт-терапевтичні техніки в гештальт-терапії. Малюнок, ліплення, аплікація, інсталяція, іграшки.

6. Діалог в гештальт-терапії.

Вартість однієї сесії 110 $, всього 6 сесій протягом року, кожна сесія оплачується окремо.

Ведучі програми:
Онопрієнко Світлана - психолог, викладач, психотерапевт, акредитований гештальт-терапевт, супервізор, асоційований тренер ВОППГП.
Микола Мірошниченко -доктор, психолог, психотерапевт, акредитований гештальт-терапевт і супервізор, асоційований тренер ВОППГП.

Сайт: psyhologg.blogspot.com

Всі питання можете задати за номером, який вказаний під мапою в шапці події.

Реєстрація триває до 1 квітня!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення