Відкриття Казкової Країни Емоційка

Відкриття Казкової Країни Емоційка

Казкова країна "ЕМОЦІЙКА" - це 330 м2 казкового простору,  щодня розважальні програми, стильні декорації для сімейних фото! Кращого місця для родинних і колективних дитячих свят годі і шукати!

У день відкриття гостей чекають: 

1. Ігрова казкова програма для сімей з малюками від 2 до 5 років "Малюки- сніговики". Ви думаєте, що сніговики — це скульптури зі снігу із морквиною замість носа? Ні! Справжні сніговики — теплі і веселі. Вони люблять гратися, малювати, танцювати, грати у сніжки і, звичайно ж, обійматися!!! А найбільше у світі вони люблять маленьких діточок! Тому запрошують малюків з мамами поринути у справжню зимову пригоду в Казковій Країні "Емоційка"! Гарантуємо, що ви весело проведете час, зустрінете св. Миколая та отримаєте яскраві фоторафії, а при бажанні — сферичне відео, яким ваші малюки — сніговики будуть гратися всю зиму!

2. Інтерактивно-театралізована казка для всієї родини "Різдво для Миколая". А ви знаєте, що жителі Казкової Країни теж пишуть листи святому Миколаю? І, так само, як і ви, чекають подарунків! Так було завжди. Але не цього року. Бо під час написання свого листа одна вередлива Фея подумала про те, а кому ж пише листи святий Миколай? І хто приносить дарунки йому? А може, всі чекають подарунків собі, а про нього нікому і потурбуватись? Такі роздуми приводять її до несподіваного рішення — зробити добру справу — неодмінно привітати святого Миколая і подарувати йому найкращий у світі подарунок! Але шлях до мети нелегкий! Хто допоможе вередливій Феї з добрим серцем? Тільки той, хто пройде разом з нею весь шлях і всі випробування зможе дізнатися, про що ж мріє сам святий Миколай!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення