Відпочинок в контактному зоопарку

Відпочинок в контактному зоопарку

Всі анонси від: Гідропарк

В Житомирі є дивовижне місце для відпочинку, дозвілля і розваг, яке гарантовано сподобається дітям - це контактний зоопарк, що у Гідропарку.

Контактним цей зоопарк називається тому, що дає можливість не просто побачити, а й погодувати і погладити багатьох тварин.

Червонокнижні чорні лебеді на озерах у Ботанічному саду, кози, фазани і курочки у вольєрах в Гідропарку, а ще корови, коні, поні, павичі, кролі, барани та багато іншої живності у контактному зоопарку Поліського національного університету – все це житомиряни у теплу пору можуть побачити абсолютно безкоштовно!

Також на території Гідропарку живуть кози, павичі і декоративні кури, яких до Житомира евакуювали волонтери через бойові дії на сході та півдні країни. Вольєри знаходяться поблизу атракціонів і доступ до них є в усіх охочих.

Тут проводять організовані екскурсії для школярів і малюків з дитсадків, але також можна приходити самостійно з 9.00 до 17.00 (діти у супроводі дорослих), гладити тварин і годувати під наглядом працівників лабораторії. Вхід – безкоштовний, але є скринька для пожертв на корм тваринам.

До речі, навпроти контактного зоопарку, що знаходиться біля технологічного факультету і факультету ветеринарної медицини, на вихідних відкриває двері Ботанічний сад університету, де на озерах мешкають червонокнижні чорні лебеді. У природі ці птахи живуть 20 років, а в неволі значно довше.

Лебеді періодично виходять із води на беріг, підходять до огорожі, людей не бояться. Годувати їх заборонено. Вхід у Ботсад – вільний, можна задонатити на допомогу 95 бригаді.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення