Новорічна вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Новорічна вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця»

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

Дитячий захід Новорічна вистава-мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця» в Житомирі відбудеться 16 грудня о 12:00 в Житомирському телецентрі

Київський театр пригод і фантастики «Каскадер» представляє Новорічну вистава-мюзикл «СНІГОВА КОРОЛЕВА. СИЛА ГАРЯЧОГО СЕРЦЯ»

Справжній новорічний подарунок від творців хітових спектаклів мюзиклів «Аладдін і чарівна лампа», «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Білосніжка. Новорічна історія», «День народження Принцеси», «Кіт у чоботях», «Н-у-у, Заєць, постривай-і-і - !!!», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», які підкорили глядача Німеччини, Австрії та інших європейських країн! Для справжніх цінителів добрих дитячих уявлень, слід від яких назавжди залишається в душі кожної дитини!

Запрошуємо вас подивитись фантастично дивовижну новорічну виставу, яка всім припаде до душі «Снігова королева.Сила гарячого серця» за мотивами Г.Х.Андерсена.

Прекрасна історія про добре серце, яке розтопить лід і не залишить байдужим нікого з глядачів. Додайте до цього чудову музику, єфектні декорації, вишукані костюми, іскрометний гумор, віртуозну акторську гру, безліч акробатичних трюків і професійну хореографію, і ви зрозумієте, що обов’язково повинні разом з дітьми стати гостями нашої вистави. Крім того, спектакль насичений інтерактивними елементами, а це значить, що хлопчики і дівчатка візьмуть активну участь у порятунку маленького Кая.

Сюжет казки відомий всім з дитинства: холодна і зла Снігова Королева викрала Кая, перетворивши його серце в крижинку. Але вірна і віддана сестра хлопчика Герда, подолавши всі труднощі та перепони, за допомогою своєї любові змогла розтопити його.

По дорозі Герді зустрічається безліч персонажів-подружня пара ворон Карл і Клара, Принц і Принцеса, лісові розбійники і їх очільниця Маленька Розбійниця, Північний Олень.

Завдяки душевній красі дівчинки, всі вони стають її щирими друзями і допомагають пройти непростий шлях до палацу Снігової Королеви.

Наш спектакль підходить для дітей всіх категорій: і тих хто вперше знайомиться з казковою історією і тих, хто знає її і гідно оцінить нове сценічне прочитання.

Наш мюзикл-це феєричне шоу європейського рівня з мелодійними піснями, запальними танцями та самими непередбачуваними поворотами сюжету.

Чекаємо вас на виставі «Снігова королева. СИЛА ГАРЯЧОГО СЕРЦЯ »
Гарантуємо казкову атмосферу, святковий настрій, море позитивних емоцій і вражень!

Ми подаруємо Вам і Вашим дітям незабутню яскраву атмосферу новорічного свята!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення