Книжкова країна на ВДНГ

Книжкова країна на ВДНГ

Всі анонси від: ВДНГ

26–29 вересня ВДНГ проведе фестиваль «Книжкова країна», що об’єднає найбільші українські видавництва, профільні компанії, авторів і літературних критиків, блогерів.

Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстер-класах, послухати дискусії експертів і лідерів думок, побачити улюблених зірок, цікаво й корисно провести час в освітній та ігровій зонах.4

"Ми проведемо книжковий ярмарок, участь у якому візьмуть близько 100 українських видавництв: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Видавництво Старого Лева", "КСД", "Наш Формат", "Віват", "Ранок" та багато інших. Працюватимуть сцени з презентаціями і зустрічами з відомими письменниками, військовими та гостями у стандартних і не дуже типових форматах. Поряд із звичними подіями проведемо літературні ігри, читання зірковими гостями та ще багато цікавого", - додають організатори. 

Вхід — вільний. 

Коментарі до події (1)
  • Сергій Саєнко 03 Серпня

    Вітаю!

    Чи можна прийти зі своїми книгами для їх презентації та продажу, як член Національної спілки письменників України? Які для цього умови?

    Дякую.
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення