На Кіровоградщину завітав Лідер Радикальної партії Олег Ляшко

МоєМісто
Автор:
МоєМісто
28 травня 2021

 

Найвідоміший політик України відвідав Кіровоградщину 

На Кіровоградщину завітав Лідер Радикальної партії Олег Ляшко

 

Учора, 27 травня, на Кіровоградщину завітав Лідер Радикальної партії Олег Ляшко. 

Разом з командою радикалів в області Олег Ляшко зустрівся з колективом та студентами Державного навчального закладу « Знам‘янський професійний ліцей». У ході візиту обговорили найголовніші проблеми, що турбують майбутніх залізничків.

Також очільник Радикальної Партії наголосив на тому, що кожному потрібно вірити в себе та свої можливості, адже саме цілеспрямованість та праця приводять до успіху.

«Ми завжди стоїмо на варті захисту інтересів усіх громадян без винятку. Нас турбують проблеми, як дітей, так і людей поважного віку. Адже ми хочемо зберегти нашу державу та не дати зруйнувати її! Наша розумна, перспективна молодь повинна залишатись тут, в Україні, розвивати її, створювати тут свої сім‘ї і головне - жити в комфорті!,

-зауважив Олег Ляшко»

Після розмови зі студентами, Олег Ляшко разом з депутатами обласної ради Дмитром Ліньком, Мариною Осіповою та Сергієм Гриценком завітали до с.Аджамка в гості до Колючої Любові Павлівни, якій в лютому минулого року нардеп від "Слуги народу" у прямому ефірі 112 каналу, порадив продати собаку і заплатити за комунальні послуги.

«Любов Павлівна, яка пропрацювала диспетчером на автовокзалі 32 роки, мала проблему з отриманням субсидії. Коли помер її чоловік, вона ледве досягла того, щоб переоформити її на себе. Через ідіота-продавця собак історія Любові Колючі, отримла величезний розголос, їй пообіцяли: отримаєте у березні, у квітні, травні... А толку ніякого.

Зрештою, вона звернулась до офісу Радикальної партії в Кропивницькому. Коли наші активісти зателефонували до відділу соцзахисту, їм сказали, що є проблема з реквізитами. Мовляв, невірні були вказані, тому кошти нараховувалися, а їй не приходили. Мої однодумці допомогли виправити помилки - і нині все нормально. 

Але це не діло, коли не байдужі громадяни мають допомагати пенсіонерам з оформленням документів. Цим має займатись держава. А таке враження, що навпаки зверху є команда від влади обмежити кількість людей, які отримують субсидію. Просто знущаються над нещасними людьми. На собі економте, зелені держиморди, а не на пенсіонерах!, - наголосив відомий політик».

У кінці дня Олег Ляшко провів робочу нараду з активом обласної організації та новообраними депутатами всіх рівнів. В ході розмови обговорили майбутні цілі, завдання та перспективи.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як вибрати найкращу пропозицію кредиту на картку серед МФО
Як вибрати найкращу пропозицію кред... Дізнайтеся, як правильно вибрати найкращу пропозицію кредиту на картку серед МФО. Поради та критерії для ефективного виб...
ТОП 10 романтичних фільмів для перегляду вдвох
ТОП 10 романтичних фільмів для пере... Якщо вам набридли одноманітні романтичні комедії, то нова добірка «Мого Міста» - для вас. У цих фільмах - всі грані любо...
Як лікувати ангіну у дорослих?
Як лікувати ангіну у дорослих? Ангіна (або гострий тонзиліт), є захворюванням, що характеризується запаленням мигдалин. Ця інфекція може спричинити зна...