10 каверів на пісні Кузьми Скрябіна

Афіша Тернополя
Автор:
Афіша Тернополя
02 лютого 2024

2 лютого 2015 року, у ДТП у Дніпропетровській області загинув український музикант, лідер гуту Скрябрін Андрій Кузьменко.

Його майже всі пісні стали хітами, а українські музиканти продовжують записувати на них кавери. 

10 каверів на пісні Кузьми Скрябіна

Так ціла низка каверів була записана для фільму Я, Побєда і Берлін, знятого за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка, що вийде в український прокат 24 березня 2022 року. Так, саундтреками до фільму стануть хіти Скрябіна у виконанні Беz Обмежень, Alina Pash, Monatik, Dzidzio і Антитіла.

Антитіла — Чорнобиль форева

Loading video

DZIDZIO — То моє море

Loading video

 

Alina Pash — Чекаю ночі

Loading video

 

Беz Обмежень — Мовчати

Loading video

Monatik — Старі фотографії

 

Loading video

 

Михалок & Чемеров — Чорнобиль форева

 

Лідер гуртів BRUTTO та Ляпіс 98 Сергій Міхалок та український музикант Саша Чемеров записали кавер на пісню Скрябіна Чорнобиль форева для проєкту Звуки Чорнобиля.

 

Loading video

 

Скрябін — Люди як кораблі

 

Гурт Скрябін взяв участь у святковому концерті до 30-річчя Незалежності України на Олімпійському стадіоні. Спеціально для цього виступу Кузьму Скрябіна «оживили» за допомогою нейронної сітки. Для цього запросили актора Івана Бліндара, що грає Кузьму у фільмі Я, Побєда і Берлін. Він допоміг правильно передати міміку Кузьми. 

 

Loading video

 

KOLA — Старі фотографії

 

Loading video

 

Tayanna — Дельфіни

 

Loading video

 

Особливою популярністю пісні гурту Скрябін користуються у учасників вокальних талант-шоу. Так, хіти Кузьми Скрябіни можна почути у кожному сезоні Голос країни. На початку 12-го сезону Голос країни кавером на пісню Старі фотографії потішили зіркові тренери Потап, Оля Полякова, Dorofeeva та Святослав Вакарчук.

 

Потап, Оля Полякова, Dorofeeva, Святослав Вакарчук — Старі фотографії

 

 

 

 

 

 

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Створення живоплоту з бірючини: покрокова інструкція з посадки та обрізки
Створення живоплоту з бірючини: пок... Живопліт з бірючини - це не лише функціональне, але й естетичне рішення для будь-якого саду чи присадибної ділянки. Бірю...
Парфуми та імідж: як аромат впливає на сприйняття нас іншими?
Парфуми та імідж: як аромат впливає... Чи можна за ароматом визначити, яка людина перед нами? Як парфуми впливають на сприйняття оточення? Чи є взаємозв’язок м...
Технічні характеристики шин: вивчення протектора, боковини та інших параметрів
Технічні характеристики шин: вивчен... Шини відіграють ключову роль у безпеці та продуктивності автомобіля. Розуміння технічних характеристик шин допомагає вод...