1001 ПРИСТРАСТЬ, АБО ДРІБНИЦІ ЖИТТЯ

1001 ПРИСТРАСТЬ, АБО ДРІБНИЦІ ЖИТТЯ

Нова сцена Театру російської драми імені Л.Українки.
За мотивами оповідань А. П. Чехова. Трагікомедія.
Вистава без антракту.
Це своєрідний колаж з міні-спектаклів, в основу якого лягли чеховські оповідання. Кожен займає хвилин двадцять, але за цей час герої виявляють в собі такі якості, про які вони самі вважали за краще б мовчати. До речі, для цього досить одного, нехай навіть незначного, випадку.
Яка подія може пустити наперекосяк життя успішного цивільного чиновника і його дружини? Яка ситуація перетворює нерозлучних друзів у тварин, готових перегризти один одному горло? Що ж сталося такого, що в невинних очах молоденької дружини чоловік раптом виразно побачив розпусту? Чому відставний військовий, мирно розмовляючи з гостем, так раптово вибухнув гнівом?
«1001 пристрасть, або Дрібниці життя» - це концентрат. Емоцій, почуттів, подій. А концентрат, як відомо, треба споживати маленькими дозами. Щоб не стало погано. Від думки, що людська натура слабка перед спокусами до такої міри, що сама навіть не підозрює цього.
Робота над виставою: Михайло Рєзникович, Герман Царьов, Олена Дробова.
У виставі зайняті артисти: Михайло Аугуст, Станіслав Москвін, Наталія Шевченко, Олександр Бондаренко, Надія Кондратовська, Андрій Пономаренко, Юрій Дяк, Андрій Кронглевскій, Віктор Алдошин, Анна Гринчак та інші.
ЦІНА: 60 грн.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення