ЕТНО - Детский квест на ВДНГ

ЕТНО - Детский квест на ВДНГ

ЕТНО Квест «Пригоди всезнайок» для дітей від 7 до 12 років на ВДНГ!

Що ви знаєте про українськи традиції, обряди чи символіку? А що знає Ваше чадо? Ось наприклад вишиванка - завжди була нашим національним символом, нашою гордістю та автентичною ознакою. Однак, сьогодні навіть голлівудські зірки хочуть відчути себе частинкою України. Першим модником, котрий поєднав вишиванку з буденним одягом став Іван Франко, котрий носив її під піджак і з сучасним вбранням. Саме у такому вигляді письменник зображений на 20-гривневій купюрі. Пропонуємо Вам трішки поринути в народну традиційність і разом з нашими героями дізнатися цікавеньких фактів про народну символіку.

Наші чотири професійних актора, допоможуть Вашій дитині пройти наш новий часовий квест: - ваша дитина зіткнеться з безліччю випробувань: - цікавих ребусів і загадок, - криптограми, - анаграм, - випробування на спритність і уважність, - логіку і креативність, - вікторини від професорів школи, і звичайно ж багато інших пригод. Наша перевага: - у кожного учасника буде своя роль - живий квест на свіжому повітрі - улюблений анімаційний герой - Чотири аніматора і один організатор на майданчику - питна вода і стаканчики під час програми - участь в командній грі з іншими дітьми * Бонус - Сертифікат 500 грн. Поради для батьків: - зручна взуття для Вашої дитини - комфортність одяг для активних ігор - відмінне самопочуття і відмінний настрій - батьки в грі не беруть участь і не супроводжують дітей (за бажанням) -на території парку є кафе для очікування своїх дітей.

Всього 20 місць! Встигніть записати вашої дитини в команду! Попередній запис за телефоном +38 (063) 736 21 06 (Viber) Дата: 21 липн о 15:00, 17:00. Вартість: 200 грн / чол.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення