Ада Роговцева у виставі «Будьте как дома»

Ада Роговцева у виставі «Будьте как дома»

Ада Роговцева – жива легенда української сцени, після тривалої театральної перерви у рідній країні, знову виходить на сцену, і знову полонить своїм яскравим талантом киян. 
В цей вечір на сцені Жовтневого палацу вистава «Будьте как дома» остання за часом прем’єра актриси, яку вона вперше зіграла ще весною 2009 року. Вибір драматургії - закономірний як для актриси, так і для режисера, дочки Ади Миколаївни - Катерини Степанкової, учениці Романа Віктюка та Петра Тодоровського. Адже ця п'єса Жан-Марі Шевре «Squat» (в українській сценічній версії - «Будьте як вдома») отримала у 2000 році спеціальну премію ООН.
Пара молодих емігрантів - араб Самір та полька Бася - випадково опиняються у великій квартирі в центрі Парижа. Так само випадково в їх життя входять дві літні французькі леді - Жанн і Марівонн ... Останню і грає у виставі Ада Миколаївна Роговцева. Зіткнення двох світів, поєдинки різних ментальностей, взаємодія контрастних характерів - саме в цьому «пружина» цієї комедійної й одночасно драматичної сповіді. 
Ціна: від 160 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення