Агропарк "Кукулабія": розважайся в найбільшому в Україні лабіринті та на батуті

Агропарк "Кукулабія": розважайся в найбільшому в Україні лабіринті та на батуті

16 липня у Києві відкрився масштабний агропарк розваг «Кукулабія» із двокілометровим лабіринтом у кукурудзяному полі. 
Відвідувачі агропарку «Кукулабія» зможуть у розважальній формі та на практиці ознайомитися з сільським господарством, відпочити на природі не виїжджаючи за межі Києва. На гостей «Кукулабії» очікуватимуть лабіринт у кукурудзяному полі, арт-город «ОгоРодина» та багато інших різноманітних активностей і атракціонів. 
Головний атракціон «Кукулабії» - лабіринт протяжністю понад 2.000 м, вирізаний у величезному кукурудзяному полі площею 40.000 м². Це найбільший лабіринт в Україні! Його створено у вигляді малюнку Великого герба України з написом «Єдина Країна», який добре проглядається з висоти (агропарк розташований неподалік від аеропорту «Київ», і малюнок на полі буде видно з ілюмінаторів літаків). У лабіринті відвідувачі проходитимуть квест: вони шукатимуть відповіді на питання, розташовані у різних точках лабіринту, щоб визначити кодове слово.
Окрім лабіринту у кукурудзяному полі, на території «Кукулабії» розташовано арт-город «ОгоРодина», мотузковий лабіринт, та лабіринт із солом’яних тюків, дитячі майданчики, гірка, батут, зона відпочинку з гамаками в лісі, галявина для пікніка, фуд-корт та багато інших атракцій. В агропарку проводитимуться практичні й освітні майстер-класи для школярів і студентів, фестивалі, тімбілдинги та квест-змагання для компаній. У рамках програми соціальної відповідальності бізнесу організатори будуть привозити в парк для безкоштовного відпочинку дітей з дитячих будинків та дітей із внутрішньо переміщених сімей із зони АТО.
«Кукулабія» є першим у своєму роді агропарком в Україні.   

Типи квитків:
Дитячий (до 10 років)* - безкоштовно
Молодіжний (від 10 до 18 років, студенти)* - 50 грн
Дорослий - 100 грн

Вхідний квиток надає право відвідання території агропарку та користування усіма його основними атракціями та зонами розваг:

- Лабіринт у кукурудзі
- Лабіринт із солом’яних тюків
- Мотузковий лабіринт
- Гірка із солом’яних тюків
- Пікнікова зона
- Зона гамаків
- Батут 
Біля парку знаходиться територія для безкоштовного паркування ваших авто. Додатково сплачується 8 грн за заїзд одного легкового автомобіля на територію ринку «Столичний».
*Будьте готові надати для підтвердження документ, що посвідчує особу та вік.
Час роботи агропарку: з 10:00 до 20:00, середа-неділя, з 16 липня по 2 жовтня 2016. Понеділок, вівторок – вихідні дні.
Агропарк займає площу майже у 10 гектар на території ринку «Столичний» (м. Київ, вул. Велика Кільцева, 110-А).
Парк працюватиме до 2 жовтня щоденно з 10:00 до 20:00, окрім понеділка та вівторка (вихідні дні).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення