Пам’ятна хода та панахида за Героями Небесної Сотні

Пам’ятна хода та панахида за Героями Небесної Сотні

Пам'ятна хода та Панахида за загиблими Героями:

21 листопада 2021, алея Героїв Небесної Сотні, Київ

17:00 – 17.30
Збір учасників Ходи

17:30 – 18.00
Пам’ятна хода. Запалення лампадок. Покладання квітів

18:00–19:00
Панахида за загиблими Героями Небесної Сотні та воїнами-захисниками України.

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи, в який вшановують громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці події мають надзвичайне значення для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України. З цієї нагоди запрошуємо прийняти участь у ході “Не втрачаймо Гідність! Захистимо Свободу!”, за маршрутом: майдан Незалежності – алея Героїв Небесної Сотні. Старт ходи від початку Алеї о 17:00.

По завершенні Ходи, о 18:00, перед Екуменічним храмом Архистратига Михаїла та українських новомучеників УГКЦ відбудеться панахида, на якій пом’янемо Героїв Небесної Сотні та всіх, хто віддав своє життя за Україну та запалимо лампадки біля портретів Героїв Небесної Сотні.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ:
Просимо всіх учасників заходів дотримуватися чинних карантинних вимог, а саме мати при собі сертифікат щодо вакцинації від COVID-19 або негативний ПЛР-тест, зроблений не більш ніж за 72 години до відвідування заходів, вдягати маску, яка закриває ніс та рот, дотримуватись соціальної дистанції. 

Більш детальну інформацію про подію можна отримати ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення