Акустичний концерт ALLOISE

Акустичний концерт ALLOISE

Літо - час тотального відпочинку і нестримної романтики.  Ідеальним доповненням до цього може стати акустичний концерт ALLOISE на літній терасі, що розкинулася на даху відомого багатьом київським модникам Barbara Bar.
ALLOISE  - співачка, чия пісня вперше за всю історію української музики попала в ефір головного музичного каналу США, володарка нагород та титулів, справжній бренд вітчизняної музики – співачка, актриса, радіоведуча – підкоряє публіку та виводить українську музику на європейський рівень.

Виступ  ALLOISE  відбудеться 1-го серпня, а камерність його обстановки буде доповнюватися красномовним заходом сонця, душевною компанією та вельми обмеженою кількістю квитків - всього 200 штук.
Тому, якщо ви ще не визначилися з планами на цей суботній вечір, але є давнім шанувальником творчості Alloise, - радимо не втрачати часу на додаткові роздуми. 
Програма виступу буде складатися тільки з композицій, що входять в майбутній другий студійний альбом групи, всіма улюблених хітів та живого, дружнього спілкування з музикантами.
ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=SRZTQ7Q_MCU
Адреса: Barbara Bar Rooftop, вул. Артема, 37-41.
Цена: 200 грн. Квитки можна придбати на сайті: https://kiev.karabas.com/alloise

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення