Акустичний концерт Vivienne Mort в Києві

Акустичний концерт Vivienne Mort в Києві

Нова акустична концертна програма в підтримку міні-альбому «Філін», що вийшов 13 лютого на лейблі MOON Records, вже встигла пройняти до сліз та мурашок по шкірі слухачів зі всієї України, адже в рамках туру Vivienne Mort відвідали понад 20 міст. Вже традиційною фінальною точкою своїх турів музиканти обирають рідний Київ, аби особливо та тендітно закрити черговий етап свого музичного шляху, який на цей раз має ім’я Acoustic Filin Tour.

22 травня в столичному Метрополь Live Stage слухачі зможуть особисто познайомитися з «Філіном» і відчути всю глибину експресії та мелодики Vivienne Mort.

«Драматичне інді з присмаком фолку й ароматом кабаре. Музика, в якій комфортно поєднуються іронія і глибокодумні філософські заскоки, артистизм, експресія та емоційна виваженість. Солістка Vivienne Mort Даніела Заюшкина – один з найбільш виразних і характерних жіночих вокалів в Україні» - Ігор Панасов, cultprostir.ua

Про альбом: «Філін – найкращий друг, справжні почуття стосовно буття. Він занадто чесний, оточуючим поряд з ним не затишно, для пристойного життя він не згодиться, тому найкращим рішенням було зачинити його на ключ в тій дальній кімнаті, де зберігається хлам минулого. Він не боїться світла, він любить темряву, бо в ній не відволікається від споглядання правди, в той час як ти біжиш за нею у буревій подій. Твій Філін з самого початку знає істину і може розказати її тобі за умови, що ти дозволиш йому лишатися собою у будь-якому оточенні. Робити те, що хоче, ціною громадської думки про тебе. Це справжня дрібниця, але лише 1% людей йдуть на таке. Це люди з Філіном на плечі. 
Зима, холод та довгі ночі. Час зайти до кімнати. Він і досі там, і ти послухай - він співає».

КОЛИ: 22 травня.
ПОЧАТОК: о 20:00.
ДЕ: Метрополь Live Stage (вул.Прорізна, 8).
КВИТКИ: від 100-160 грн (http://kasa.in.ua/ua/events/view-vivienne-mort-acoustic-filin-tour-kuiv.html)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення