Анімаційна комедія "Монстри на канікулах-2"

Анімаційна комедія "Монстри на канікулах-2"

Рік: 2015. Країна: США.
Режисери: Геннадій Тартаковський
Студія: Sony Pictures
Жанр: анімаціякомедіясімейний
Прем’єра (в Україні): 22.10.2015
Прем’єра (у світі): 21.09.2015
Тривалість: 89 хв.
Події другої частини "Монстрів на канікулах" відбуваються через сім років після першого фільму. Після весілля дочки графа Дракули Мевіс і звичайного хлопця Джонні, у пари народжується прекрасний хлопчина - Денніс. Наближається його п'ятиріччя, але ніяких ознак родоводу матері не проявляється: ні іклів, ні бажання пити кров. Дідуся це дуже турбує. Граф Дракула радить Джоні і Мевіс відправитися на відпочинок до друзів у Каліфорнію, а малюка залишити на нього. Як тільки молоді їдуть, він збирає всю свою зграю монстрів, щоб зробити з онука справжнього спадкоємця страшних традицій.

Режисер "Монстрів на канікулах 2" Геннадій Тартаковський в дев'яностих і нульових роках створив ряд популярних мультсеріалів: "Лабораторія Декстера", "Круті дівчиська", "Самурай Джек" та ін. Тартаковський був номінований не менше дванадцяти разів на Еммі, і, врешті-решт, був удостоєний нагороди в 2004 і 2005.

Мел Брукс озвучив Влада, дідуся Мевіс і батька графа. Цікаво, що в 1995 році актор виступив у ролі режисера комедії "Дракула: Мертвий і задоволений" з Леслі Нільсеном у головній ролі.
Батьків Джонні, до яких поїхала молода пара, озвучило подружжя - Нік Офферман і Меган Маллаллі. В іншому все залишилося без змін: Адам Сендлер - Дракула, Селена Гомес - Мевіс, Стів Бушемі - Уейн, та ін. Деякі родичі та друзі Сендлера озвучили епізодичні ролі, в тому числі дві маленькі доньки Седі і Санні.
Фільм "Монстри на канікулах 2" при бюджеті майже в $51 млн вже зібрав із вересня у світі більше $80 млн.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення