Анімаційний фестиваль "Аааанімаційне божевілля"

Анімаційний фестиваль "Аааанімаційне божевілля"

Найбільш божевільні та найкращі анімаційні роботи з усього світу в програмі "АААанімаційне божевілля"від #KISFF. Лауреати та переможці численних фестивалів, вершки анімаційного світу.  13 анімаційних робіт буде представлено в програмі, зокрема стрічки з Німеччини, Великої Британії, Бельгії, Угорщини, Швейцарії, Чехії, Естонії, Франції та України. Це далеко не ті мультики, до яких звикли в дитинстві чи по телебаченню.

Чи можливо взагалі описати справжнє божевілля? Його можна тільки пережити! Рефлексії на папері — це справа майстрів літературних жанрів, до яких ми себе не відносимо. А коли мова йде ще й про мистецтво візуальне, то нема сенсу витрачати ваш час на читання банальних слів! Запрошуємо всіх божевільних поціновувачів анімації, які бажають перевірити на собі новий метод терапії та трішки посміятися.

ДЗЗИНЬ-ДЗЗИНЬ!    Томас Кнеффель, Німеччина / 2016, 6 хв

На думку головного героя фільму, він є нестерпно нудним. Тож він телефонує своїм друзям, аби дізнатися, що вони роблять у цей момент. Йому здається, усі крім нього займаються чимось цікавим, і це ще дужче його пригнічує.

ЛІСОВИЙ КОРОЛЬ    Жорж Швицґебель, Швейцарія / 2016, 6 хв

Батько разом зі своїм сином їде темним лісом. Хворому хлопчикові мариться, що він бачить Лісового Короля, що одночасно лякає та приваблює його. За мотивами балади Ґете «Вільшаний Король», на матеріалі творів Шуберта та Ліста.

ГОРДИНЯ    Луца Тот, Угорщина / 2017, 16 хв

Корінні мешканці краю Гордині, у якому чоловіки та жінки живуть окремими громадами, зіштовхуються з неочікуваними змінами: уперше в історії краю виник рівноправний союз.

КІНЕЦЬ   Микита Лиськов, Україна / 2016, 11 хв

Короткі історії про кінець світу

РУБЕН ІДЕ    Фредерік Сіґель, Швейцарія / 2016, 5 хв

Дорогою на роботу Рубена охоплюють нав’язливі думки. Чи замкнув він вхідні двері? Чи дійсно він вимкнув плиту? Творчий розум Рубена переповнюють все більш безглузді сюжети, тмяніють межі реальності та уяви…

ЩАСЛИВИЙ КІНЕЦЬ   Ян Саска, Чехія / 2016, 5 хв

Неймовірний ланцюг несподіваних зустрічей. Чорна комедія про смерть зі щасливим кінцем, у якій зійшлися мисливці, водій трактора, танцівник диско та мрець.

ЛИСЕ МАЙБУТНЄ   Поль Кабон, Франція / 2017, 6 хв

Бути лисим - це відстій. Усвідомлювати, що в майбутньому на тебе чекає саме це - ще відстійніше.

ЯК ТИ СЬОГОДНІ?    Софі Маркататос, Велика Британія / 2016, 6 хв

Цей анімаційний фільм розповідає історію дружби між двома протилежностями, які усвідомили, наскільки скрутним може бути життя.

ГЕЙМЕРИ    Вінсент Лінен, Бельгія / 2017, 7 хв

У цьому фільми є все: справжні мачо, ціпочки, пухкавки, пси та тачки.

ПЕНЕЛОПА    Хета Яліноя, Естонія / 2016, 4 хв

Лунає дзвінок у двері. А всюди безлад.

РАНОК ПІСЛЯ ВЕЧІРКИ   Діяла Міюр, Велика Британія / 2017, 5 хв

Стривожена дівчина іде ринком Брікстона. Потроху її пам’ять та уява зливаються в єдиний потік, вони малюють хаотичні сюжети. Дівчину поглинає зловісний світ, у якому говорять риби та плачуть соняхи.

ПАНІЧНА АТАКА  Ейлін О'Міра, США / 2016, 3 хв

Вам знайоме відчуття безґрунтовної паніки, думка про те, що «я залишила каву на плиті» перетворюється на «а що, якщо я народжу дитину Сатани»? Ця анімація досліджує занепокоєння та одержимість однієї жінки.

ПІАНІНО    Каспар Янсіс, Естонія / 2016, 10 хв

Марта тягне піаніно додому, їй це майже вдалося. Альберт уже тридцять років намагається освідчитися у кохані Паулі, йому це майже вдалося. Паула хоче відповісти йому взаємністю, їй це майжу вдалося. Комісар Кітс усе життя мріє про стрибок з парашютом, йому це майже вдалося. Мірьям хоче стати артисткою цирку, їй це майжу вдалося. Бджола намагається вилетіти крізь закрите в

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення