Autumn Shorts: Latin America

Autumn Shorts: Latin America

Короткий метр з найбільш теплих та літніх частин світу від KISFF, ось що потрібно нам в середині столичної осені. Цього разу нашим фокусом стане Латинська Америка з її магією, містикою та чорним гумором.

Ми покажемо добірку короткометражних фільмів останніх років скомпільовану в кооперації з провідними фестивалями континенту, покликана познайомити тебе ближче зі світом латиноамериканського короткого метру. Серед фільмів переможці та лауреати численних світових кінофорумів, а також фільми які ви могли в різні роки бачити на KISFF.

До програму увійдуть фільми з Аргентини, Бразилії, Перу та Чилі.

Кентавр

Ніколас Суарес
Аргентина / 2017, 14 хв.

У грецькій міфології кентавр - це дике поєднання людини та звіра, народженого в союзі між богами і людиною. У аргентинській міфології гаучо займає значну культурну позицію. Міфічне царство переповнює реальність

Тобі ввижається

Барбара Ваґнер, Бен'ямін де Бурка
Бразилія / 2017, 18 хв.

В цьому уривку DJ Jadson виконує роль Neguin do Charme, який здобув популярність завдяки його саморобним танцювальним відео, розміщеним у Facebook та Instagram. Текст MC Porck, під музику Дані Бала.

Наречена Франкенштейна

Франціско Лезама, Агостіна Гальвез
Аргентина / 2015, 13 хв.

Івана проводить літо у Буенос-Айресі і працює у брокерській агенції. Вона зустрічає гостей, перекладає з іспанської на англійську і міняє долари на песо. Однак не все так просто, і вона створює довкола себе світ, у якому переплітаються реальність та вигадка, кохання та бізнес.

Command Action

Хуан Пауло Міранда Марія
Бразилія / 2015, 14 хв.

Хлопець купує овочі для родини на вуличному ринку, аж раптом щось стає на його шляху.

Прості речі

Альваро Ангіта
Чилі / 2016, 26 хв.

Пенелопа - державний службовець, яка живе зі своєю хворою на хворобу Альцгеймера мамою. Одного дня вона зустрічає Уліса - бідного старого чоловіка, який втратив пам'ять і загубив документи. Вона переконує його у тому, що він її батько і що він мусить повернутись додому, щоб доглядати за своєю дружиною

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення