Автобусна екскурсія "Архітектура модернізму: Оболонь і Виноградар"

Автобусна екскурсія "Архітектура модернізму: Оболонь і Виноградар"

Всі анонси від: Проект "Їздець"

Для нас «совкові» коробки – для світу архітектурне надбання. Культурно-туристичний проект «Їздець» та дослідник українського радянського модернізму Лев Шевченко продовжують серію екскурсій-досліджень забудови Києва другої половини ХХ століття. Цього разу наш шлях лежить на Оболонь та Виноградар. 

Авторські проекти, архітектурні експерименти та винаходи – все це реалізовувалося у районах Оболоні і Виноградаря. На екскурсії ми ознайомимось як з прикладами масового радянського домобудування 70-х та 80-х, так і з унікальними архітектурними ансамблями, створеними українськими зодчими, незважаючи на перешкоди з боку радянської влади.Будинки-"ромашки", ДК "Бомж", Синьоозерний масив – лише мала частина об'єктів, які ми побачимо на авторській екскурсії Льва Шевченка. 

Щоб дослідження модерністської архітектури Оболоні й Виноградаря було максимально комфортним, частина переміщень відбуватиметься автобусом.

Лев Шевченко – журналіст, дослідник українського радянського модернізму і масового домобудування, автор каталогу українського модернізму у Facebook.

Для участі в екскурсії просимо зареєструватися за посиланням. Кількість місць обмежена
https://docs.google.com/forms/d/1_5sgCFFbS_oXNfmBv497A_V9ukOlsuGHi6xID-saNLQ/

Вартість автобусної екскурсії - 200 гривень
Тривалість: близько 2 годин

Місце зустрічі: метро «Оболонь», вихід до супермаркету «Велика кишеня»
Деталі за адресою https://www.facebook.com/yizdetz 

Якщо у вас є питання, пишіть нам на [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення