Балет «Білосніжка та семеро гномів» в Театрі опери та балету для дітей та юнацтва

Балет «Білосніжка та семеро гномів» в Театрі опери та балету для дітей та юнацтва

Б.Павловський. Балет на 2 дії.
Лібрето В. Борковського та С.Петровського, за мотивами казки братів Грімм. Хореографія Генріха Майорова.

«Дитину треба вразити, і тоді вона полюбить балет», – ці прекрасні слова відомого балетмейстера Генріха Олександровича Майорова можна віднести до його чудового балету «Білосніжка та семеро гномів». Адже «Білосніжка» – своєрідна класика балету для дітей, вистава, випробувана часом. Понад три десятиліття тому Генріх Майоров, тоді  балетмейстер Київського театру опери та балету ім. Т.Шевченка, поставив на його сцені дитячі балети «Чіполліно» на музику Карена Хачатуряна (1974) і «Білосніжка та семеро гномів» на музику польського композитора Богдана Павловського (1975), які йдуть і донині.  Так талановито, так оригінально як Майоров, балети для дітей не ставив ніхто. Балетмейстера недаремно називають «хореографом молодості». Танцювальні, життєрадісні, сповнені хореографічної фантазії та винахідливості  – його балети викликають захоплення і у маленьких, і у дорослих глядачів, адже, не зважаючи на дитячу тематику, вони надзвичайно складні за технікою сольних партій та динамікою масових сцен. 

Яскрава, видовищна і надзвичайно добра вистава сподобалась маленьким глядачам і їх батькам не лише у Києві, а й на гастролях у Великобританії та Німеччині.
Ця постановка була удостоєна театральної премії «Київська пектораль-2006» у номіації «краща вистава для дітей».
Якщо ви прагнете залучити дитину до театру, хочете, щоб вона полюбила і зрозуміла мистецтво балету, неодмінно підіть разом із нею на цю виставу. Вам неодмінно сподобається!
Тривалість: 1 година 45 хв.
ЦІНА:
40-60 грн.
Квитки можна прибати на: http://www.parter.ua/ua/calendar/2015-06-17/6818.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення