Балет для дітей та юнацтва "Лялька. Нова історія Коппелії"

Балет для дітей та юнацтва "Лялька. Нова історія Коппелії"

«Лялька. Нова історія Коппелії» на музику Л.Деліба у постановці молодого балетмейстера Сергія Кона, лауреата міжнародних конкурсів, провідного соліста «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ».
«Коппелія» Лео Деліба – один з найвідоміших класичних балетів, сценічна історія якого розпочалася на сцені Паризької опери 145 років тому. Чудова музика, видовищне дійство з комедійним сюжетом про двох закоханих і дивакуватого майстра-лялькаря, який дуже віддалено нагадував новелу Е.Т.А. Гофмана «Піщана людина», одразу ж завоювали популярність глядачів. З того часу на сценах багатьох країн балет з’являвся у найрізноманітніших постановках і сценічних версіях різних хореографів. 
У нашому театрі «Лялька. Нова історія Коппелії» – одне з найнесподіваніших сценічних прочитань відомого балету. В основі сюжету нової постановки, автором лібрето якої є Сергій Кон, – історія про створення досконалої Ляльки, яка повинна була допомогти чарівнику Коппеліусу в захопленні влади над людством. Однак, лялька Коппелія, отримавши завдяки чарівному каменю не лише людську подобу, а й душу і почуття, зуміла протистояти Коппеліусу і за допомогою Франца врятувала місто та його мешканців від злих помислів Чаклуна. Це фантастична розповідь, що пробуджує щирі почуття – людяність, доброзичливість, чуйне ставлення до інших. 
Вистава цікава не лише своїм сюжетом. Вперше в історії театру, повнометражна постановка у виконанні артистів класичного балету вирішується балетмейстером-хореографом, який працює в царині сучасного танцю. Яскраві декорації, оригінальні костюми, створені молодою художницею Марією Грабченко, безумовно зацікавлять глядачів будь-якого віку.
У виставі беруть участь артисти балету та симфонічний оркестр театру. Диригент-постановник вистави – Назар Якобенчук.
ЦІНА: 40-60 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення