Бельтайн: Танці Фейрі-2018

Бельтайн: Танці Фейрі-2018

Бельтайн: Танці Фейрі-2018 NeverLand продовжує традицію проводити старовинні свята Колеса Року.

Кожен раз ми зустрічаємось на межі квітня та травня, щоб запалити перші вогні - вогні Бельтайну, в знак того, що холод знову змінився на тепло, а зима остаточно поступиться місцем літу. Це час для фейрі, час танців навколо багаття, час, коли є шанс змінити щось у своєму житті, закінчити старе та почати нове. У вихорі нашої містерії, під відкритим небом, сплетуться звуки музики, сміх людей, тріск дров у вогнищі, булькання сидру, шепіт дерев, голоси духів, бриніння дзвіночків...

Дата - 28 квітня. Початок - 13:00. Місце - Київ, вул. Берегова, ліс біля селища Рибне, координати: 50.470002, 30.711427.

Денна програма: - гральний майдан з давньоруськими іграми; - лекція-практикум "Шаманізм Бельтайну"; - історія про магічні карти-руни Альони Райди; - майстер-клас з старовинних танців від студії "Джойссанс"; - майстер-клас з випалюванню по дереву; - майстер-клас з ножового бою; - майстер-клас ковальского мистецтва; - майстер-клас по скандинавським рунам; - розпис мехенді для всіх бажаючих; - ворожіння на Таро та рунах; - навчання фехтуванню на мечах; - лучний та арбалетний тир; - обряд Maypole (Травневе Дерево); - абсентові історії від "Зеленої Відьми"; - для бажаючих - весілля у вікканській традиції; - ярмарка майстрів; - квести, конкурси та розваги.

Вечірня програма: - тадиційний обряд запалювання вогнів Бельтайну; - виступи музичних гуртів Medi Terra, Green Blaze, Tricky Tales, Дервид; - фаєр-шоу від шоу-проекту "АбХа"; - танцювальні виступи. Постійно працюють: - трактир The Drunken Beard; - кав'ярня Holy Owl; - чайна Twisted Tea.

Внески - 150 грн до 27 квітня включно, 200 грн - в день заходу. Діти до 7 років - безкоштовно.

Заявки на ярмарок - тут. Заявка на волонтерство - тут.

Запис на участь в МК по випалюванню на дереві (вартість 60 грн) - тут

Увага! Внески повертаються лише у випадку скасування події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення