Безкоштовні екскурсії від Музею Майдану

Безкоштовні екскурсії від Музею Майдану

Запрошуємо вас відвідати ключові місця протесту в Києві, дізнатися більше про події Майдану, ініціативи протестувальників та Героїв Небесної Сотні на екскурсіях 

Музею Майдану

Разом із Музеєм Майдану ви не лише пройдете важливими для Революції Гідності місцями, а й зможете “оживити” київський Майдан 2013–2014 років засобами доповненої реальності. Зробити це можна за допомогою QR-кодів, розміщених на стендах музейного проєкту "Територія Гідності у доповненій реальності: музеєфікація пам’яток Майдану". 

та 14 грудня – екскурсія “Місцями Революції Гідності. Ініціативи Майдану”
Початок о 16:00
Збір біля будівлі КМДА (вул. Хрещатик, 36)

та 21 грудня – екскурсія “Місцями Революції Гідності. Хроніка подій”
Початок об 11:00 
Збір на Михайлівській площі (біля банера про Героїв Небесної Сотні) 

Два маршрути, чотири екскурсії у будні та вихідні – обирайте зручний для вас час і реєструйтеся у формі за посиланням.

Звертаємо увагу на те, що у формі реєстрації доступні всі дати екскурсій у грудні. 
Кожна екскурсія триває близько двох годин.

Відвідання екскурсій Музею Майдану є безкоштовним. 

Детальніше про маршрути

“Місцями Революції Гідності. Хроніка подій”
На екскурсіях 9 та 21 грудня ви дізнаєтеся, чому Михайлівський собор став одним із найважливіших місць для протестувальників, як силовики намагалися “зачистити” Майдан у ніч на 11 грудня, який рекорд установили мітингувальники в новорічну ніч 2013 року, як захищалися на барикадах та якою ціною переміг Майдан, що тривав 94 дні. 

На маршруті ви завітаєте до Будинку профспілок, де нині розмістився Інфоцентр Музею Майдану, щоб побачити оригінальні речі майданівців.
Разом ушануємо пам’ять Героїв Небесної Сотні на алеї, ударивши в Дзвін Гідності.

Початок екскурсії об 11:00
Збір на Михайлівській площі (біля банера про Героїв Небесної Сотні)

Локації маршруту: Михайлівська площа – Михайлівський собор – майдан Незалежності – Будинок профспілок – вулиця Хрещатик – алея Героїв Небесної Сотні – Дзвін Гідності.

“Місцями Революції Гідності. Ініціативи Майдану”
1 й 14 грудня розкажемо про внутрішнє життя Майдану та облаштування території протесту. Як жили, оборонялися, творили й мітингували протестувальники, ви зможете дізнатися через історії різних ініціатив майданівців – від створення сотень Самооборони та Медичної служби до Бібліотеки Майдану й “Мистецького Барбакану”.

У Будинку профспілок, в якому під час революційних подій розмістилися Штаб національного спротиву, Медслужба Майдану, координаційний та інформаційний центри, ви зможете побачити оригінальні речі майданівців.

Початок екскурсії о 16:00
Збір біля КМДА (вул. Хрещатик, 36)

Локації маршруту: Київська міська державна адміністрація – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності – Будинок профспілок – Європейська площа – вулиця Михайла Грушевського.
Більше інформації щодо екскурсійних маршрутів: +38 096 2842 807

.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення