Безкоштовні дитячі майстер-класи з англійської та кібертурнір в ДРЦ "ГулліверіЯ"

Безкоштовні дитячі майстер-класи з англійської та кібертурнір в ДРЦ "ГулліверіЯ"

Всі анонси від: ТРЦ "Гулливер"

Дрібниці зроблені своїми руками допоможуть оживити інтер'єр, а зробити їх дуже легко на майстер класі 6 і 7 серпня в ДРЦ «ГуліверіЯ». Так само вас чекають практика англійської мови для дітей від 3-х років, а так само кібертурнір для всієї-всієї родини.

Субота:
13:00 - 13:45 Майстер-клас з англійської мови для дітей від Denis School
В ході майстер-класу дітки попрактикують англійську в легкій ігровій формі:

• фонетика
• граматика
• розвиток розмовних навичок

Навчання дітей від Denis School проходить під керівництвом досвідчених викладачів, які вміють знаходити з дітьми спільну мову і створювати на уроках теплу і дружню атмосферу. Це корисне проведення часу без додаткової підготовки і без домашніх завдань.

13:00 - 15:00 - майстер-клас "Виготовлення магнітів"

Ваша кухня стане яскравіше завдяки магнітів на дверцятах холодильника. Запрошуємо діток взяти участь в створенні магнітів своїми руками на основі дерев'яних заготовок. Така творчість відмінно розвиває дитячу фантазію і моторику пальчиків. 
Зробити магніт на холодильник своїми руками можна досить швидко, і для цього вам не потрібно ніяких особливих матеріалів - у ДРЦ «ГуліверіЯ» є все необхідне!

Майстер-клас підходить для хлопчиків та дівчаток.

Неділя: 
13:00 - 14:00 Кібертурнір на атракціонах - сімейні змагання на ігрових апаратах під супроводом досвідченого аніматора! Це всілякі атракціони, які захоплять як дітей, так і дорослих!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення