«Бізнес по-англійськи»: виставка британської освіти

«Бізнес по-англійськи»: виставка британської освіти

Всі анонси від: освітня агенція «Бізнес-Лінк»

Ось уже дев’ятий рік поспіль британські професори, тренери, маркетологи та директори навчальних закладів з'їжджаються до Києва, аби зустрітися з молодими та цілеспрямованими українцями, які прагнуть реалізувати себе професійно не лише в Україні, а й на міжнародному рівні. Запрошуємо вас на дев'яту щорічну виставку британської освіти «Бізнес по-англійськи», де будуть представлені університети, коледжі та мовні школи Сполученого Королівства. Це виставка для тих, кому англійська мова та британський диплом потрібні для роботи і кар'єри.

«Навчання у Великій Британії – задоволення не з дешевих», – подумаєте ви і, безумовно, матимете рацію. Але чи настільки воно недоступне, як здається на перший погляд? Наприклад, два тижні вивчення англійської в Англії обійдуться вам не дорожче, ніж відпочинок в екзотичних країнах. Тільки замість засмаги ви привезете британський акцент і море вражень від занурення в британську культуру – одну з найбагатших і найвпливовіших у світі. На виставці ви матимете змогу особисто поспілкуватися з британськими представниками мовних шкіл та обговорити з ними такий варіант вашої відпустки.

Що стосується вищої освіти, то тут завжди є можливості для тих, хто їх шукає. Наприклад, отримати диплом британського університету після року магістратури в Англії. Це істотно зменшить ваші витрати порівняно з повним циклом вищої освіти, а на виході ви отримаєте диплом, який визнають роботодавці у всьому світі.

Також можна отримати грант або стипендію на навчання. В рамках виставки відбудуться презентації стипендіальних програм від Фонду Віктора Пінчука та британської урядової програми «Чівнінг». Окрім того, у вас буде унікальна можливість поспілкуватися з українськими випускниками британських університетів. Їхній досвід познайомить вас з усіма складнощами та перевагами навчання в британських вишах – такої інформації ви точно не знайдете ані в рекламних листівках, ані на сайтах університетів.

10 причин відвідати виставку

1. Тільки британські навчальні заклади: університети, коледжі, мовні школи.

2. Виставка проводиться за підтримки посольства Великої Британії в Україні.

3. На стендах працюють представники британських навчальних закладів з перекладачами.

4. Безкоштовні консультації експертів з британської освіти.

5. Кожному відвідувачеві – безкоштовний каталог британських університетів.

6. Семінари та тренінги англійською мовою.

7. «Живі історії» випускників британських вишів про навчання і про те, чи знадобилась їм британська освіта в реальному житті.

8. Стипендії та знижки від британських навчальних закладів – тільки для відвідувачів виставки.

9. Розіграш безкоштовних поїздок в Англію на мовні курси.

10. Конференція «Європейська освіта для нової України» (11: 00-12: 30), організована спільно з «Ініціативою "Професійний уряд"» – об'єднанням українців – випускників кращих університетів світу.

Участь безкоштовна. Вхід на виставку – за запрошеннями, які можна отримати, пройшовши попередню реєстрацію на сайті або за телефоном +38 044 494 20 80.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення